Sve dame žele da imaju seksi ravan stomak i da leti izgledaju fantastično u kupaćem kostimu. Spemne su sve da urade za ravan stomak. Međutim ponekad zbog pogrešnih informacija se čine stvari koje uopše ne dovode do ravnog stomaka. Pogledajte o kojim se zabludama radi.

1.    Forsirani  trbušnjaci za ravan stomak
Svi imamo trbušne mišiće koji su sakriveni ispod debelog sloja masti na stomaku. Ako želite ravan i zategnut stomak potrebno je da se fokusirate na sagorevanje masnih naslaga na stomaku, a ne na trbušnjake jer oni ne vode do ravnog stomaka.
2.    Gladovanjem do ravnog stomaka
Gladovanje ne vodi do ravnog stomaka već može da izazove ozbiljne  poremećaje u našem organizmu. Opredelite se za unos niskokalorične i zdrave hrane u manjim i češćim obrocima. To je pravi način za skidanje masnih naslaga sa stomaka i drugih delova tela.
3.    Pilule za mršavljenje
Na tržištu postoji veliki broj različitih pilula za mršavljenje koje obećavaju brzo i efikasno skidanje masnih naslaga. To je samo marketing. Umesto gutanja čarobnih pilula izaberite intenzivno treniranje.
4.    Upakovani dijetalni proizvodi
Na rafovima prodavnica možete naći upakovane namirnice koje vode do sigurnog mršavljenja. Ne nasedajte opet na marketing jer ovi proizvodi mogu imati neke  veštačke sastojke koji nisu potrebni Vašem organizmu. Jedino su integralne žitarice efikasne i poželjne za mršavljenje.
5.    Izbegavanje ugljenih hidrata
Nije tačna tvrdnja da su ugljeni hidrati loši za Vaše zdravlje.  Oni Vam daju potrebnu energiju. Loša može biti upakovana i brza hrana. Zato slobodno konzumirajte namirnice koje u sebi sadrže zdrave ugljene hidrate naročito one koje su bogate vlaknima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име