Hju Džekmen ovih dana uživa u popularnosti zbog novog nastavka filma Wolverine koji se ovih dana naveliko prikazuje u bioskopima širom sveta. Stoga je i u žiži pažnje novinara i tabloida, ali Džekmenu to izgleda nimalo ne smeta, a ume itekako da se našali sa novinarima. Tako je u jednom intervjuju datom magazinu The Sun opisao komentar svoje supruge Deborre-Lee Furness na šaljiv način te rekao da se ona žali na to da on nosi kostim i za vreme seksa u krevetu.
O moj Bože – On nosi one metalne kandže u krevetu! On nosi kompletan kostim!”

Hju Džekmen je inače glumio lik Wolverina već 7 puta i na izvestan način već postao zaštitno lice  X-Men antologije. Ovaj 44 – godina star glumac uživa u rastućoj popularnosti. Što se kostima tiče, nije ništa čudno da je sklon pojavljivanju u “koži” Wolverina na najrazličitijim mestima. Nedavno je to učinio na festivalu Comic-Con u San Dijegu. Hju ističe da je interesantno da ga tada niko nije prepoznao. Jedan od gostiju ga je čak primetio, zaustavio i prokomentarisao: “Hej, nije loše, dobro ti stoji, samo si nekako previsok za Wolverina!”

Hjuu se izgleda i sviđa brada koju nosi Wolverine jer je  primećeno kako je imao istu gostujuću u šou programu Late Night Jimmy Fallona. Nije tajna da mnoge žene uzdišu za njim i interesantan je jegov komentar na pitanje kako uspeva da u tim godinama drži tako dobru liniju. Hju je rekao da zapravo mora da ima dobru, obilnu i kvalitetnu ishranu i da je sklon mršavljenju jer ima ubrzan metabolizam. Priznaje da unosi i do 5000 kalorija dnevno. Ko bi rekao.

Hju Džekmen sa suprugom

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име