Jarke, neonske boje su u trendu ovog leta.  Prisutne su najviše u modnim detaljima kao što je nakit. Pink boja odlično pristaje narukvicama koje krase ženske ruke. Pogledajte ove predivne roze narukvice koje će Vas učiniti ženstvenim i u trendu.

1.    Pletenica

narukvica u obliku pletenice
Predivna jarko roze narukvica je u obliku pletenice u kojoj su upletene elegantne srebrne perle. Ovu retro narukvicu možete nositi sa malom crnom haljinom u noćni provod, ali  i uz farmerke i blejzer ako idete u kupovinu.
2.    Narukvica sa mašnom

 Narukvica sa mašnom
Ova narukvica sa mašnom predstavlja idealnu kombinaciju roze i zlatne boje. Možete je nositi uz helanke i široke suknje.
3.    Narukvica sa porukom

Narukvica sa porukom
Šarmantna zlatno roze narukvica sa nitnama i ljubavnom porukom. Idealan poklon za dan ljubavi. Možete je nositi u svim godišnjim dobima jer je tanka i elegantna.
4.    Troslojna narukvica

 Troslojna narukvica
Dva sloja su u metalik i roze boji ispletena kao pletenice, a treći sloj je sa svetlo roze kamenčićima. Ova narukvica se odlično slaže sa crnom dugom haljinom.
5.    Višeslojna narukvica

 Višeslojna narukvica
Ova narukvica ima 10 slojeva. Najviše je roze i zlatnih slojeva, a da bi  se razbila monotonija ubačen je sloj koji predstavlja kombinaciju roze, žute i narandžaste boje. Sve ove boje su tipično letnje. Ovu narukvicu možete nositi uz dugu suknju i visoke potpetice, a takođe uz čizme i letnji šešir sa cvetnim dezenima.
6.    Narukvica sa kristalima

Narukvica sa kristalima
Predivna, glamurozna narukvica  sa kristalima koju bi svaka dama želela. Možete je nositi uz večernju toaletu, ali i uz helanke, metalik široke suknje, kožne jakne i tako dalje.
7.    Kožna narukvica

Kožna narukvica
Žestoka kožna narukvica sa kombinacijom roze i zlatne boje. Dobro se slaže sa farmerkama i ostalim letnjim krpicama. Sa ovom narukvicom izgledaćete fatalno.
8.    Narukvica sa krstom

Narukvica sa krstom
Krst kao detalj u nakitu je uvek u modi. Ova kul narukvica se slaže sa dugim lepršavim haljinama, ali i sa teksas šorcevima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име