Bob frizura je oduvek predstavljala simbol za  nezavisnu, progresivnu i sposobnu damu koja zna šta hoće i ne ustručava se da ostvari svoje ciljeve. Možda je to jedan od razloga dugotrajnosti ovih frizura koje nikada neće izaći iz mode. Danas postoje različiti stilovi bob frizura za koje važi pravilo da se jednostavno i lako oblikuju i održavaju. Mogu se prilagoditi svim oblicima lica i tipu kose. Zato se preporučuju svim damama jer izgledaju moderno i vizuelno podmlađuju. Pogledajte koje bob frizure će dominirati tokom 2015 godine.
1.    Talasasta bob frizura
Ovo je tipično letnja bob frizura jer je potpuno u skladu sa morskim talasima i suncem. Lepo izgleda kako uz kupaći kostim tako i uz prekrasne duge večernje haljine. Preporučuje se damama sa prirodno talasastom i mekom kosom.

 talasasta bob frizura
2.    Bob frizura sa šiškama
Svojom mekom i finom strukturom bob frizura sa tupim šiškama izgleda luksuzno i glamurozno. Divno uokviruje lice i preporučuje se starijim damama jer vizuelno podmlađuje. Nosite je uz crveni karmin.

bob frizura sa siskama
3.    A-line bob frizura
Ovo je jedna vrsta kraće bob frizure koju karakterišu duži prednji krajevi. Laka je za održavanje i lepo se uklapa i uz kežual i uz svečaniju garderobu.

line bob frizura
4.    Bob frizura za tanku kosu
Damama sa tankom kosom se preporučuje kratka bob frizura sa slojevima koji će joj dati volumen i vizuelno je učiniti gušćom. Lepo stoji damama sa duguljastim oblikom lica.

 bob frizura za tanku kosu
5.    Asimetrična bob frizura
Ovo je jedna od najmodernijih bob frizura. Karakterišu je duži slojevi sa jedne strane. Izgleda glamurozno naročito u kombinaciji sa malom crnom haljinom i visećim minđušama.

asimetricna bob frizura
6.    Bob frizura u koloru
Ovu frizuru od ostalih izdvaja moderna i smela kombinacija boja, ali i kratke šiške koje su trenutno veliki hit u svetu. Priznaćete da izgleda šarmantno i zanimljivo.

 bob frizura u koloru
7.    Kovrdžava bob frizura
Bob frizura sa kovrdžama koje lepo prate oblik lica se preporučuje damama u 40-tim. Vizuelno podmađuje i lepo osvežava lice.

 bob frizura sa kovrdzama
8.    Slojevita bob frizura
Postoje različiti stilovi slojevitih bob frizura. One se preporučuju svim damama jer se uz pomoć slojeva lepo mogu prilagoditi svim tipovima lica. Ovo je kratka slojevita bob frizura koja odgovara  damama sa retkom kosom. Lepo stoji uz večernje haljine.

 slojevita bob frizura
9.    Neuredna bob frizura
Neuredne i razbarušene frizure su u trendu poslednjih sezona. Najbliže su prirodnom izgledu što važi i za ovu frizuru kojoj poseban šmek daju blago pomerene šiške sa strane.

neuredna bob frizura
10.    Jednostavna bob frizura
Mnoge dame se najčešće opredeljuju za ovu bob frizuru. Izgleda prirodno i laka je za održavanje.

jednostavna bob frizura
11.     Klasična bob frizura
Smatra se klasičnom jer po svom obliku najviše podseća na Kleopatrinu frizuru. Karakterišu je oštar rez i kratke šiške. U isto vreme je i klasična i moderna.

klasicna bob frizura
12.    Bob frizura u stilu 80-tih
Moda 80-tih se vraća. To važi i za frizure. Ovu bob frizuru odlikuju duži zadnji krajevi koji se spuštaju do ramena.
bob frizura u stilu 80-tih
13.    Zaobljena bob frizura
Ovu bob frizuru karakterišu zaobljeni krajevi. Impresivna je i preporučuje se damama sa okruglim oblikom lica.

zaobljena bob frizura

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име