Žive boje su najtopliji trend ovog leta. Prisutne su kako na modnim pistama tako i na ulicama gradova širom sveta. Možete da nosite različite nijanse jedne iste boje od glave do pete. Međutim, takođe je dozvoljeno i kombinovanje ovih živopisnih boja sa drugim bojama. Pogledajte koje su boje popularne ovog leta i kako ih treba nositi.

1.    Crna
Crna je sofisticirana i elegantna boja koja se može nositi tokom cele godine jer je šik i nikada neće izaći iz mode. Ovog leta je možete kombinovati sa zlatom i čipkom.
Crna boja
2.    Plava
Samo napred, budite hrabri i neustrašivi jer je svetlo plava boja napravljena da biste bili primećeni. Nose se cipele i torbice od krokodilske kože u električno plavoj boji, plavi sat sa šarenim licem i plava senka za oči.
Plava boja
3.    Boja korala
Pop i razigrana boja korala daje ukus i miris breskve Vašoj letnjoj garderobi. Nosite modne detalje kao što su sandale i satovi u ovoj boji. Takođe se nose senke, karmini i lak za nokte u boji korala. Ova boja se lepo uklapa sa čipkanom odećom.
Boja korala
4.    Teal
Pokažite svoju jedinstvenost ovom hladnom nijansom koja je u trendu ovog leta. Dizajneri preporučuju torbice, satove, lak za nokte  i slušalice za uši u boji teal-a.
Teal
5.    Srebrna boja
Metalik i srebrna boja su imperativ ove sezone. Za dobre gradske vibracije i svakodnevnu šetnju dovoljni su srebrni lanac i kaiš. A uveče predivni, srebrni sat na ruci. Inače boja srebra se lako uklapa sa drugim bojama kako svetlijim tako i tamnijim.

 Srebrna boja

6.    Roze boja
Povećajte temperaturu sa super hot pink bojom. Flertujuća, ženstvena i fenomalna boja koja uvek privlači pažnju. Najbolje je modne detalje roze boje  poput torbica, sandala, satova i senke upariti sa letnjim mini haljinama, šotrcevima i crop top bluzama.
Roze boja
7.    Bela boja
Bela kao jednostavna i kul boja će uvek biti u modi. Pomešajte je sa drugim živim bojama. Nose se bele jaknice, satovi, lak za nokte i bela šminka.
 Bela boja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име