Instagram je poslednjih godina postao mesto na kome možete pronaći inspiraciju na različitim poljima pa tako i u oblasti frizure. Mnoge kako poznate tako i obične dame često postavljaju fotografije svojih najnovijih frizura. Bukvalno preko noći neke od tih frizura postanu izuzetno popularne i svi žele da ih nose.  Pogledajte koje frizure su ovog juna hit na Insagramu. Možda će Vam se neka dopasti i poželećete da je nosite ovog leta.
1.    Podignuta kovrdžava kosa
Gospođica Britt je model i instagram bloger i prepoznatljiva je po svojoj prelepoj kovrdžavoj kosi. Za ovo leto ona predlaže damama koje imaju kovrdžavu kosu da je vežu na vrh glave u visoki konjski rep   i da je puste da pada preko čela. Ona je ovu frizuru nazvala kuče na glavi. Inače ovo je dobra frizura i za spavanje jer su Vam lokne fiksirane na jednom mestu i ne smetaju Vam.

 podignuta kovrdzava kosa
2.    Talasi u bojama duge
Bloger Natalie Suarez se transformisala u rock ’n’ roll brinetu sa talasima u duginim bojama. Kao inspiracija joj je poslužio film Matrix. Najjednostavnije je talase obojiti različitim kredama za kosu.

 talasi u bojama duge
3.    Vragolasta frizura
Vragolasta ili đavolja frizura je kreacija Jen Atkin koja je najpoznatija kao frizerka porodice Kardashian. Radi se o polupodignutim punđicama koje izgledaju u isto vreme i zabavno i boho. Punđice pričvrstite ukosnicama i eto Vam frizure za leto.

 vragolasta frizura
4.    Palačinka pletenica
Ovu frizuru je nosila Emma Roberts na Coachella festivalu. Inače palačinka pletenicu je napravila frizerka Riawna Capri. Pletenica se nalazi na jednoj strani i počinje da se plete odmah iza uveta. Kada je ispletete onda je od vrha do dna polako izvučite da bi izgledala deblje i spljošteno kao palačinka.
 palacinka pletenica
5.    Pletenica sa prstenjem
Ova rokerska i žestoka frizura je veoma jednostavna. Dok pletete pletenicu ubacujete prstenje. To može biti samo jedan ili deset prstenja, broj nije bitan, bitno je samo da ova frizura izgleda  kul i da je veliki  hit ove sezone. Inače ovu pletenicu je kreirala majstor za pletenice Justine Marjan, a nosi je bloger Danielle Bernstein.

 pletenica sa prstenjem
6.    Tetovaža u kosi
Ovu frizuru je takođe osmislila Justine Marjan. Radi se o metalik stikerima za tetovažu zanimljivih geometrijskih oblika. Ova tetovaža naročito dolazi do izražaja na zalizanoj frizuri, mada ove stikere možete nositi na bilo kojoj frizuri i na bilo kom delu kose.

 tetovaza u kosi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име