Tokom zime jedan od najbitnijih modnih detalja jesu kape. Kape glavu čuvaju od hladnoće i padavina, ali isto tako i ulepšavaju celokupni outfit. Ove sezone nose se raznovrsne kape tako da ima za svačiji ukus po nešto. Zato, ako ste ljubitelj kapa i rado ih nosite onda Vam predlažemo da pogledate koji su modeli kapa najpopularniji ove zime.
1.    Jednostavne kape
Pored jednostavnih pletenih kapa ove sezone su popularne i kape od kašmira. Kape dolaze u različitim modelima, bojama i printovima, veoma su praktične i udobne, a celokupni outfit čine modernim i šik. Najčešće se nose uz kežual kombinacije, mada ih možete uklopiti i uz štikle, haljine i suknje.


2.    Pom, pom kape
Radi se o jednostavnim kapama koje na  vrhu imaju pom, pom lopticu. Loptica može biti vunena ili ubačena krznena. Ove kape takođe dolaze u različitim bojama i printovima i sigurno će Vaš jednostavni zimski outfit učiniti zanimljivijim i posebnim.


3.    Ukrašene kape
Radi se o klasičnim i jednostavnim kapama koje su ukrašene kristalima, nakitom ili mrežom koja se spušta preko lica. Ove kape mogu biti i Vaših ruku delo, ako ih sami ukrasite brošom, nitnama ili kristalima. Sa ovim kapama ćete zaista biti primećeni.


4.    Vuneni šeširi
Šeširi se ne nose samo tokom leta. Naprotiv, poslednjih godina su veliki zimski trend. Vuneni šeširi različitih modela će sigurno svaki Vaš zimski outfit učiniti damskim i mističnim.


5.    Krznene kape
Krznene kape ili šubare nikada neće izaći iz mode baš kao i bunde. One će Vas sigurno utopliti, ali će i Vaš izgled učiniti damskim i glamuroznim. Lepo stoje uz puštenu kosu, ali i intenzivniju šminku.


6.     Beretke
Beretke su najčešće štrikane od vune ili konca, ali mogu biti i sašivene od vunenog štofa. Bez obzira što pripadaju militarističkom stilu, jer su deo uniforma mnogih zemalja, ove prelepe kape će Vam odmah dati potrebnu ljupkost i romantičan izgled.


7.    Kačketi
Kačketi takođe mogu biti od raznovrsnih materijala mada su za zimu najbolji vuneni kačketi. Ove simpatične kape zakrivljenog oboda mogu biti jednobojne ili sa printom i izgledaju lepo uz puštenu kako ravnu tako i talasastu kosu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име