Novogodišnji i božićni praznici se polako približavaju i zato je sad pravo vreme da počnete da osmišljavate svoj svečani outfit. Ukoliko ste odevnu kombinaciju već odabrali onda Vam preostaje da pronađete odgovarajuću frizuru i šminku. Ponuda je velika, a mi Vam predlažemo da pogledate neke od najlepših i najpopularnijih svečanih frizura.
1.    Glamurozne lokne i crveni karmin
Poslednjih godina jedna od najprisutnijih frizura na crvenom tepihu jesu glamurozne lokne poznatije kao“ glamur starog Holivuda“. Radi se o nežnim, velikim loknama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Ove lokne lepo stoje na svim bojama kose i savršeno se uklapaju sa crvenim karminom.


2.    Cornrows pletenice sa strane
Kombinovanje modernog i klasičnog je uvek u trendu. To se odnosi i na ovu frizuru koju čine sitne pletenice koje su tik uz kožu glave i to sa jedne strane dok je na drugoj strani kosa slobodno puštena. Radi se o ekstravagantnoj i slatkoj frizuri sa kojom ćete se odmah izdvojiti iz mase.


3.    Pletenice
O pletenicama ne treba mnogo pričati one su uvek dobar izbor za svečane prilike . Međutim vodite računa da ne budu previše kežual već se odlučite za riblju kost pletenicu i dodajte joj obavezno volumen.riblja kost pletenica
4.    Konjski rep
Konjski rep takođe može biti dobar izbor za svečane prilike pogotovo uz intenzivniju šminku. Možete odabrati visoki i zaglađeni konjski rep, niži i razbarušeniji ili pak klasični rep sa volumenom.

5.    Bob frizure za svečane prilike
Ako imate kraću bob frizuru onda je možete ukrasiti detaljima poput šnala, češljića ili krunica. Međutim možete i sa jedne strane u predelu šiški isplesti jednu takozvanu lanac pletenicu i odmah će Vaša bob frizura dobiti  potpuno novi praznični izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име