Svake sezone se na modnim revijama pojavljuju novi i zanimljivi modeli torbi. Međutim, samo neke od njih nađu put do potrošača i vremenom postaju klasici. Pogledajte listu najpopularnijih dizajnerskih torbi koje bi svaka dama želela da ima u svog garderoberu.
1.    Hermes Birkin
Do Hermes Birkin torbe je veoma teško doći. Čak i kada imate novca da je kupite moraćete da čekate na podugačku listu svih onih dama koje žele ovu lepoticu za sebe. Na listi se često nalaze i poznate svetske ličnosti koje naravno imaju primat. Hermes Birkin torbe su elegantnog dizajna, dolaze u različitim bojama i lepo se uklapaju uz različite stilove odevanja.


2.    Chanel 2.55
Među velikom ponudom Chanel torbi izdvojila se ova slatka i luksuzna torba koja će osvežiti svaki Vaš outfit i učiniti da izgledate glamuroznije i mlađe. Pored crne i bele Chanel 2.55 dolaze i u svetlijim bojama, karakteriše ih kaiš za rame u obliku lanca i naravno znak Chanel na kopči.


3.    Louis Vuitton Speedy
Ovu torbu verovatno sve dame znaju jer ima specifičan print. Louis Vuitton torbe postoje u različitim veličinama od čega zavisi i njihova cena. Smatraju se klasičnim i svestranim torbama koje možete nositi u svim prilikama.


4.    Mulberry Alexa
Ovu klasičnu torbu koju potpisuje Alexa Chung bi svaka ljubiteljka mode želela da ima. Prelepo dizajnirana torba sa kaiševima se može nositi kako na posao tako i u školu jer podseća na nekadašnje školske torbe. Savršena torba za „Back to school“ stil.

5.    Lady Dior
Radi se o slatkim, jednostavnim, elegantnim i luksuznim torbama kojim ni jedna dama ne može odoleti. Princeza Dajana je bila zaljubljena u ove torbe i često ih je nosila. Lady Dior torbe dolaze u različitim veličinama i bojama tako da ima za svačiji ukus po nešto.


6.    Gucci Bamboo
Bambus ručice koje su se na ovoj torbi pojavile davne 1947 godine su se zadržale i do današnjeg dana. One Gucci torbu čije jednostavnom i egzotičnom i zato ih dame obožavaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име