Ako ste u potrazi za novim udobnim ženskim patikama u kojima možete šetati, trčati tokom ovih lepih prolećnih dana onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate koji modeli ženskih patika su najtraženiji i najpopularniji ove 2020 godine.

Converse patike

Klasične Converse patike nikada neće izaći iz mode. Ove godine su popularne dublje converse patike i to u svim bojama.

Patike u duginim bojama

Veliki trend već nekoliko sezona jesu patike u duginim bojama. Izaberite svoju kombinaciju boja i sigurno ćete biti primećene ove godine.

Patike sa zabavnim đonovima

Ovog proleća nosiće se kako patike sa zanimljivim đonovima tako i one od različitog materijala. Haljine i patike su popularna kombinacija. Poznate ličnosti obožavaju patike sa rebrastim đonovima i od antilopske kože.

Ženske patike na čičak

Ovakve ženske patike smo nosili kao deca dok nismo naučili da vezujemo pertle. Međutim, patike na čičak su u trendu ove godine, a modni stručnjaci preporučuju devojkama da ih nose uz sokne i midi suknje.

 

Patike sa platformom

Pored cipela, čizama i sandala sa platformom, ove godine u modi su i patike sa platformom. Od smelih printova do pastelnih nijansi patike sa platformom su pre svega namenjene nižim damama.

Futurističke patike

Ako ste u potrazi za neobičnim patikama onda su futurističke patike pravi izbor za Vas. Zamislite , patike koje podsećaju na sve one svemirske oblike koje smo mogli da vidimo samo na filmu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име