U javnost su procurile informacije da se popularna rijaliti serija Porodice Kardašijan sigurno  neće prikazivati od 2015. godine.

Insajder koji je želeo da ostane anoniman izjavio je medijima da porodica Kardašijan nema želju da obnovi ugovor nakon što on istekne 2015 godine. Nakon 10 sezona ovaj kontroverzni rijaliti program možda zaista neće imati nastavak. Naime, 2012 godine, porodica Kardašijan je potpisala trogodišnji ugovor  sa mrežom E! vredan 40 miliona dolara. Po tom ugovoru družićemo se sa njima  sigurno do  2015 godine. Anonimani insajder je trač portalu “Naughty But Nice Rob” izjavio sledeće:

“Ovo je najveći rijaliti ikada. Svi inutar porodice žele da se on završi baš kada je najpopularniji a ne da se rasteže u nedogled. Neki članovi su sada dobili prinove, krenuli sa novim životima gde bi kamere bila suvišne. ”
Inače, na jednoj domaćoj televiziji upravo ovih dana je započelo prikazivanje rijalitija i očekuje se da će i kod nas steći još više obožavalaca.  Možda će pak činjenica da se snimanju serijala bliži kraj imati suprotan efekat koji će uticati na popularnost kod nas, ostaje da se vidi. Sve u svemu, serija ima i tri spin- off-a seriju  “Kourtney & Khloe Take Miami,” “Kourtney & Kim Take New York” i “Khloe & Lamar.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име