Ove godine pored retro šminke, frizure i garderobe u trendu su i retro modni detalji. Mnoge poznate ličnosti već uveliko nose aksesoare koji podsećaju na strara dobra vremena. Sa njima celokupni outfit dobija jednu sasvim novu moglo bi se reći glamuroznu dimenziju. Zato vredi imati barem jedan od ovih retro modnih detalja u svom garderoberu.
1.    Marama oko vrata
Bilo da je deo haljine ( kao što je slučaj sa ovom narandžastom Prada haljinom) ili samostalno, uska marama vezana oko vrata je divan neo-vintage dodatak koji daje  posebnu ljupkost vašem izgledu.

Marama oko vrata
2.    Polucilindar
Ovakvi šeširi su bili popularni tokom viktorijanskog doba. Sada su takođe aktuelni i to naročito kada ne možete da izađete na kraj sa svojom neposlušnom kosom. Dobro se slažu sa ultra modernim komadima odeće kao što su leopard print duksevi ili haljine i naočare za sunce.

 Polucilindar
3.    Krzneni šal
Ako želite da izgledate kao filmske zvezde iz 30-tih i 40-tih godina onda će Vam biti potreban krzneni šal. Sećate se Rihanne koja je nosila potpuno providnu haljinu, a intimne delove tela je sakrivala upravo krznenim šalom. Možete da izgledate elegantno i šik i da prebacite ovaj šal preko jednog ramena kao što često čini Olivia Palermo.

Krzneni šal
4.    Damska torba
Grace Kelly i Audrey Hepburn su popularizovale ove torbe. Radi se manjim torbama, elegantnog i lepog dizajna sa kraćim drškama koje se mogu nositi oko ruke ili u rukama. Danas su ponovo damske torbe u trendu i odraz su elegancije i ženstvenosti.
Damska torba
5.    Ogrlica na leđima
Ogrlice na leđima su takođe bile popularne 20-tih godina prošlog veka. Izgledaju zanimljivo i originalno. Nosite ih uz haljine i bluze sa otvorenim leđima i podignutom kosom.

Ogrlica na leđima
6.    Cat-eye naočare
Ove naočare su u trendu već nekoliko sezona. Za ovu godinu se preporučuju retro mačkaste naočare sa klasičnim crnim okvirom. Nosite ih uz crveni karmin i bićete prava zavodnica.

Cat-eye naočare
7.    Nadkolenice
Još jedan retro modni detalj koji nije za slaba srca. Nadkolenice su namenjene smelim damama koje u noćnom provodu žele da dominiraju i pokažu svu svoju seksipilnost.

Nadkolenice

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име