Svetski poznati šminkeri  i frizeri smatraju da je prošlo vreme šljaštećih senki za oči, polu krila i obrijanih obrva i da dolazi vreme spontanosti i prirodnosti. U trendu će biti devojke slobodnog boemskog duha, dekadentne zavodnice, ali i moderne devojke romantičnog duha. Šminkom i frizurom se šalje poruka da ne treba od devojaka praviti  savršene lutke već slobodne dame koje žive i uživaju u životu.
1.    Snažni dodir ajlajnera
Ove godine u trendu je fatalni, zavodnički izgled koji karakterišu oči sa naglašenim krilima crnom olovkom ili ajlajnerom, pune obrve i seksi bordo usne. Uz to ide crni ili crno beli lak za nokte. Ako želite da zablistate i budete u centru pažnje i da istaknete svoju seksipilnost i moć onda je ovo prava šminka za Vas.

Snažni dodir ajlajnera
2.    Negovana koža
Da bi Vam koža izgledala lepo, meko i zdravo marate je stalno negovati. Redovno skidajte šminku pred spavanje, čistite kožu, hidrirajte je i koristite kvalitetne preparate za negu kože lica.

 Negovana koža
3.    Puštena kosa
Ukoliko imate dugu kosu u lepoj boji, negovanu i zdravu onda je slobodno pustite i ona će uraditi sve ono što je potrebno. Sušite je prirodno ili sa udaljenim fenom i nek se slobodno uvija i talasa. Delovaćete prirodno i romantično, a to je sada u trendu.

Puštena kosa
4.    Uticajne usne
Ove godine u trendu je izgledati kao Parižanka. Francuskinje ne koriste mnogo šminke, ali obožavaju karmine i to u mak crvenoj boji. Ova nijansa crvene boje usne čini senzualnim i sočnim.
 Uticajne usne

5.    Uredni konjski rep
Pored puštene kose ove godine nosiće se   glatki i uredni konjski rep. Klasični konjski rep je prikladna frizura koja odgovara i formalnoj i neformalnoj garderobi. Konjski rep smo često imali prilike da vidimo i na pistama i na ulicama kao deo svakodnevnog street style outfita.

Uredni konjski rep
6.    Izgled rok zvezde
Pomalo mitski i neobični izgled će takođe biti prisutan u načinu šminkanja ove godine. Ovo je nešto glamuroznija verzija velikih braon krila na očima inspirisana gotskim stilom.

 Izgled rok zvezde
7.    Dekoracije u kosi
Za dekorisanje kose možete koristiti rajfove, ukrasne trake, češljiće, velike šnale, cveće. Cilj je da se minimalnim naporom izvede maksimalni efekat.

Dekoracije u kosi
8.    Pop boje
Stiže proleće, a sa njim i eksperimentisanje sa različitim bojama. Od pop boja i dalje su u trendu roze i narandžasta, a pored njih  se preporučuju još  bebi plava i boja mente.

Pop boje
9.    Zalizana kosa
Sigurno ste primetili da poznate dame često nose frizure koje izgledaju kao da su upravo došle sa kupanja. To je takozvani efekat zalizane kose.  Ova frizura se lepo slaže uz večernje haljine.

Zalizana kosa
10.    Pletenice
Pletenice su u trendu već nekoliko sezona, a biće aktuelne i u 2015 godini. Nose se na različite načine i lepo se uklapaju uz raznovrsne svečane i kežual kombinacije.

Pletenice

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име