Poznate ličnosti po pravilu diktiraju trendove i ne plaše se da isprobaju novi način šminkanja, popularnu boju kose ili neki šik komad odeće.  Međutim, većina poznatih dama je vremenom pronašlo svoj zaštitni znak po kome su prepoznatljivi bilo da je to boja karmina, boja kose, originalan stil oblačenja ili način šminkanja. Ponekad se desi, i to uglavnom na crvenom tepihu, da odstupe od svog zaštitnog znaka i tada po mišljenjima mnogih ne liče na sebe. Sledeći primeri upravo govore o tome kako poznate dame izgledaju sa i bez svog zaštitnog znaka.
1.    Ariana Grande
Arianu Grande smo upoznali i zavoleli kao nežnu devojku karakterističnu po dugoj kosi podignutoj u visoki konjski rep. Međutim, ona se 2014 godine na MTV dodeli nagrada pojavila sa puštenom kosom. Kako Vam se dopada u tom izdanju?

 Ariana Grande
2.    Alexa Chung
Alexa Chung je prepoznatljiva po svom malo intenzivnijem načinu šminkanja koji podrazumeva mačje oči i crveni karmin. Na CFDA Fashion Awards 2016 godine ona se pojavila u drugačijem izdanju sa svetlo roze karminom i ajlajnerom koji uokviruje celo oko.

 Alexa Chung
3.    Cara Delevingne
Cara je više puta izjavila da ne voli da se šminka i poznata je po gustim tamno braon obrvama. Da li liči na sebe kad izbeli obrve? ( druga slika)

 Cara Delevingne
q

4.    Taylor Swift
Poznata pevačica se dosta menjala tokom svoje karijere. Danas takođe isprobava sve i svašta. Stalno menja frizure i boju kose. Ali ipak je prepoznatljiva po mačjim očima i crvenom karminu. Kako Vam izgleda sa roze karminom i smokey očima?

 Taylor Swift
5.    Blake Lively
Zaštitni znak ove dame je duga plava talasasta kosa. Međutim ona je jednom prilikom promenila boju kose, prešla je u crvenokose, ali na kratko.

 Blake Lively
6.    Emma Stone
Sa druge strane Emma je poznata po jagoda crvenoj boji kose. Ona se za potrebe Met Gala 2016 godine ofarbala u tamno braon.

 Emma Stone
7.    Gwen Stefani
Gwen je prepoznatljiva po svom pank izdanje koji karakteriše plava kosa ( a la Marilyn Monroe), crveni karmin, naglašene trepavice i buntovnička garderoba. Zato ne liči na sebe sa bež sjajem za usne.

Gwen Stefani
8.    Lorde
Lorde se ne može zamislite bez tamnog karmina i duge kovrdžave kose. Na Met Gali 2016 je mnogi nisu prepoznali jer je nosila blago talasastu kosu srednje dužine i svetlo roze karmin.

 Lorde
9.    Rita Ora
Zaštitni znak ove dame su platinasto plava boja kose i crveni karmin. 2014 se na jednom događaju pojavila sa roze bojom kose i bež karminom.

 Rita Ora
10.    Solange
Sestra svetski poznate zvezde Beyonce je poznata po afro frizuri tojest intenzivno kovrdžavoj kosi. Kako Vam izgleda sa ravnom piksi frizurom?

Solange
11.     Zooey Deschanel
Ova dama je karakteristična po dugoj braon kosi i tupim šiškama. Međutim, 2002 je probala nešto potpuno drugačije, a to je kratko plava bob frizura.

Zooey Deschanel

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име