Kratke frizure su poslednjih godina postale jedne od najpopularnijih frizura širom sveta. Dame ih rado nose jer su jednostavne, elegantne i praktične.  Danas postoji veliki izbor raznovrsnih kratkih frizura koje se nose tokom cele godine, ali ipak najviše tokom leta jer se sa njima sigurno nećete znojiti kada nastupe velike vrućine. Ako i Vi planirate da se ošišate na kratko onda Vam predlažemo da pogledate koje kratke frizure su aktuelne ovog leta.
1.    Ugaoni bob
Radi se o bob frizuri koja se šiša pod uglom pri čemu je prednja strana duža od zadnje.Ovo je moderna i svestrana frizura idealna za leto. Lepo pristaje svakom obliku lica i tipu kose. Takođe, možete je nositi u svim prilikama jer izgleda nenametljivo i elegantno. Ugaoni bob je savršena frizura za one dame koje ne vole mnogo da sređuju svoju kosu. Dovoljno je samo da nakon pranja četkom isfenirate krajeve ka unutra i spremni ste za nove avanture.

ugaoni bob
2.    Ravni bob
Radi se o bob frizuri koja je šišana ravno, tojest jednake je dužine i napred i pozadi. Ova frizura naglašava lepotu Vaših očiju i sakriva uši, ako slučajno imate problem sa njima. Ravni bob izgleda elegantno i lepo se slaže sa raznovrsnom letnjom odećom.

ravni bob
3.    Piksi frizura
Piksi frizure su poslednjih godina izuzetno popularne. Smatraju se jednostavnim i praktičnim frizurama koje se mogu na više načina stilizovati i svaki put Vam dati još lepši i originalniji izgled. Sa piksi frizurom se sigurno nećete znojiti tokom letnjih vrućina.

piksi frizura
4.    Slojevita lob frizura sa tupim šiškama
Radi se o slojevitoj dužoj bob ( paž) frizuri sa tupim šiškama koja je još poznata pod nazivom „mullet lob“ ili samo „mob“ frizura. „Mob“ je rokerska frizura koja izgleda prilično ženstveno, moderno i šik i dobar je izbor za leto.

mob frizura
5.    Shaggy piksi frizura
Radi se o varijanti piksi frizure koja je sa jedne strane duža i sadrži više kraćih slojeva koji su karakteristični za shaggy frizure. Ovu frizuru zaista ne treba mnogo održavati pa je idealna za one takozvane lenje devojke.Takođe možete isplesti pletenice na strani gde su slojevi duži.

 shaggy piksi
6.    Ombre lob
Ombre frizure verovatno nikada neće izaći iz mode. Lepo stoje i na dugoj, ali i na kosi dužine do ramena poznatijoj kao lob frizure. Ovo je savršena frizura za posao, plažu, zabave, sastanke. Zaista je svestrana.

ombre lob
7.    Obrijana piksi frizura
Ako se ne plašite da eksperimentišete sa smelim frizurama onda možete da probate i ovu kratku, obrijanu piksi frizuru koja će sigurno Vaš stil podići na viši nivo ovog leta. Kod ove frizure kosa je obrijana sa strane ili pozadi, a samo su šiške puštene i duže.

obrijana piksi frizura
8.    Neuredna lob frizura
Još jedna frizura za one dame koje ne vole mnogo da sređuju svoju kosu. Neuredni lob ne izgleda elegantno, ali je odličan izbor za plažu i putovanja.

neuredna lob frizura
9.    Kovrdžava piksi frizura
Ako želite da nosite kratku frizuru i pritom imate prirodno kovrdžavu kosu ili volite da pravite lokne onda možete da izaberete ovu kovrdžavu piksi frizuru. Radi se o elegantnoj frizuri koja nikada ne može da dosadi.

kovrdzava piksi frizura
10.     Unazad zalizani lob
Ovo je jednostavna letnja frizura koja najlepše izgleda na ravnoj plavoj kosi. Smatra se elegantnom i svestranom frizurom koju možete nositi kako na plaži tako i na posao.

 unazad zalizani lob

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име