Duga ravna kosa ako je negovana i zdrava izgleda predivno. Veoma je zahvalna jer se od nje mogu napraviti zanimljive frizure dodavanjem slatkih slojeva, sa tupim šiškama ili šiškama sa strane, teranjem kose unazad i tako dalje. Pogledajte koje sve frizure možete napraviti od Vaše predivne duge i ravne kose.

1.    Ljupki slojevi
Ovi slojevi veoma lepo pristaju ravnoj kosi boje čokolade. Talasi uokviruju lice i spištaju se niz bradu do ramena. Preporučuje se izvlačenje i oblikovanje ovih slojeva prema krajevima kose uzpomoć okrugle četke i blagog feniranja. Ovo je klasična frizura koja lepo stoji damama sa svim oblicima lica. Posebno se preporučuje damama sa ovalnim oblikom lica. Ako ste navikli da kosu perete svakog dana, da ne biste uništili ove talase koristite šampone za suvo pranje kose.
Ljupki slojevi
2.    Vatreno crvena kosa
Ravna duga kosa sa slojevima koji padaju pored ramena i šiškama sa strane izgleda predivno u varteno crvenoj nijansi. Šiške se seku pravo u nivou očiju sa slojevima koji počinju odmah iza ramena i stapaju se sa ostatkom kose. Ovakva frizura odgovara bilo kom obliku lica i gustini kose.
Vatreno crvena kosa
3.    Sveži obrti
Elegante tupe šiške u kombinaciji sa dugom ravnom kosu predstavljaju modernu frizuru. Idući ka slepoočnicama šiške su duže i na krajevima se zaokruže unazad i predivno uokviruju lice. Ovakva frizura se ne preporučuje damama sa okruglim i kvadratnim oblikom lica jer deluje previše ekstremno. Razmotrite veličinu čela pre kraćenja šiški.
Sveži obrti
4.    Spiralno i ravno
Predivna i zdrava kosa govori sama za sebe. Ponekad je sjajna ravna kosa sve što Vam je potrebno. Možete jedan pramen kose uz pomoć figara malo da uvijete u obliku spirale radi zabave. Ovakva frizura odgovara bilo kom obliku lica i gustini kose.
 Spiralno i ravno

5.    Sofisticirani updo
Udaljite kosu sa lica, vežite je pozadi i pustite da klizi niz leđa kao prelep vodopad. Možete koristiti šnalice kao i spej za kosu da bi Vam frizura bila stabilna tokom dana. Ovakva frizura lepo stoji damama sa ovalnim, srcolikim i kvadratnim oblikom lica. Što je kosa duža i gušća ova frizura lepše izgleda. Ovaj stil će izgledati prelepo sa kovrdžavom kosom.
Sofisticirani updo
6.    Dodajte malo oštrine
Ova nervozna, slojevita ravna kosa izgleda pop i moderno. Boja takođe pomaže da u prvi plan dođu različiti slojevi kose. Damama sa ovalnim i kvadratnim oblikom lica se ne preporučuje ova frizura sa grubim linijama i produženim slojevima. Takođe se ne preporučuje osobama sa tankom kosom već isključivo sa gustom ravnom kosom.
Dodajte malo oštrine
7.    Neodoljivi kapućino
Nijanse cimeta i vanile daju predivan kontrast. Pune šiške koje prektično prekrivaju čelo čine Vas tajanstvenim i mističnim. Šiške nadoknađuju slojeve i savršeno se uklapaju uz dugu ravnu kosu. Ovakva frizura odgovara svim oblicima lica kao i gustini kose.
 Neodoljivi kapućino
8.    Polukružne šiške
Polukružne šiške savršeno uokviruju lice i daju Vam modernu i prelepu frizuru, a crvena nijansa poseban sjaj. Ova frizura naročito lepo stoji damama sa licem u obliku srca.
Polukružne šiške
9.    Prelepa pletenica
Ako imate dugu ravnu kosu i želite da joj dodate malo teksture onda napravite pletenicu sa jedne strane. Dobićete interesantnu frizuru koja se naročito preporučuje plavušama sa kvadratnim oblikom lica.
 Prelepa pletenica
10.    Saten i svila
Nema ništa lepše od zdrave, meke i sjajne duge ravne kose koja se preliva u spektakularnim kremastim nijansama. Ovo je mladalačka frizura koja odgovara svim oblicima lica kao i gustini kose.
 Saten i svila

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име