Možda ćete se iznenaditi, a možda i ne kada budete videli kako je nekada izgledala prirodna kosa poznatih dama.prirodna kosa zendaya

Svetski poznate glumice, pevačice, manekenke su svoj imidž dosta promenile od svog prvog javnog nastupa pa sve do danas. To je normalno, pogotovo kada se radi o glumicama koje nekada moraju zbog uloge da se ošišaju ili promene boju kose. Ariana Grande i Emilia Clarke su promenile svoju boju kose zbog uloga. Kristen Stewart je prošla kroz dosta faza transformacija kako bi pronašla onu najbolju frizuru koja će u potpunosti odgovarati njenom oštrijem imidžu. Kylie Jenner stalno menja frizure i boje jer želi da bude u trendu i da sve isproba. Zbog tih čestih promena čak smo i zaboravili kako je izgledala prirodna kosa poznatih dama. Sada je pravo vreme da se podsetimo.

1.Prirodna kosa poznatih dama – Ariana Grandeprirodna kosa poznatih dama Ariana Grande

Ariana Grande je danas prepoznatljiva po svom elegantnom i dugačkom konjskom repu. A da li ste znali da je ona nekada imala prirodno kovrdžavu kosu? Slika sa leve strane je iz 2008 godine, tada je ova pevačica i glumica imala tamno smeđu dugu, kovrdžavu frizuru. Zatim je zbog potrebe emisije u kojoj je učestvovala morala svake druge nedelje da se farba u crveno. To je trajalo nekoliko godina i sa takvim režimom je uništila svoju kosu. Sada je ponovo brineta, ali nosi dugački rep sa kojim vešto prikriva štetu koja je nastala zbog konstatnog farbanja.

2.Emilia ClarkeEmilia Clarke

Još jedna glumica čija je kosa uništena stalnim farbanjem.Emilia je prirodna brineta, ali je u Igri prestola njen alter ego Daenerys Targaryen platinasta plavuša. Glumica je u početku nosila periku, ali je ipak odlučila da se za poslednju sezonu serije ofarba u plavo. Zbog oštećenja je čak morala i da se ošiša i nosi kratku bob frizuru.

3.Prirodna kosa poznatih dama – Bella Thorneprirodna kosa poznatih dama Bella Thorne

Zbog raznih stilova koje je ova kameleon devojka menjala tokom godina već smo i zaboravili njene prirodne pramenove. Za Bellu smo mislili da je crvenokosa, ali se ispostavilo da je u stvari brineta sa po kojim plavkastim pramenom. U crveno se ofarbala zbog potreba TV emisije Big Love.

4.Hailey BieberHailey Bieber

Hailey Bieber oduvek pamtimo kao plavušu, međutim, ona je prirodna brineta. Na slici sa leve strane je sa svojim tatom Stephen Baldwin 2011 godine na premijeri filma „ Nikad ne reci nikad“. Desno je slika iz 2020 na kojoj nosi plavu bob frizuru. Tokom karantina manekenka je pustila da joj kosa raste i nije se farbala i sudeći po njenim poslednjim slikama sa instagrama izgleda da je odlučila da bude ponovo brineta.

5.Prirodna kosa poznatih dama – Halle Berryprirodna kosa poznatih dama Halle Berry

Ova žena je tokom svoje karijere bila pravi kameleon. Često je menjala kako frizure tako i nijanse. Od kratkih, piksi frizura do duge ravne kose pa čak je jedno vreme negovala i svoje lepršave lokne. Na levoj slici je glumica sa loknastom frizurom 2017 na dodeli Oskara. I to je u stvari njeno prirodno izdanje. Sa desne strane je sa ispeglanom kosom godinu dana kasnije odnosno 2018.

6.Jennifer AnistonJennifer Aniston

Kada su u pitanju trendi frizure koje su proslavile poznate glumice odmah nam na pamet padne Jennifer Aniston i njena popularna „Rachel“ frizura. Glumica je dugo u medijima i najviše nosi neku plavkastu nijansu ravne, stepenaste frizure. Kao mlađa je imala veoma gustu i pomalo divlju teksturu kose, takođe i nijansa je bila nešto tamnija.

7.Prirodna kosa poznatih dama – Kylie Jennerprirodna kosa poznatih dama Kylie Jenner

Kylie je zajedno sa ostalim ženama iz porodice Kardashian-Jenner jedna od najpoznatijih brineta na svetu. Ali je isto tako poznata po tome da često menja frizure. U toku samo jedne godine ona uspe da isproba sve nijanse između smeđe i platinasto plave. Moramo priznati da joj smeđe nijanse bolje stoje jer je vizuelno podmlađuju.

8.Emma StoneEmma Stone

Evo jedne poznate ličnosti za koju smo godinama mislili da je crvenokosa, ali nije. Emma Stone je ustvari brineta, ali je zbog uloge u „Supebad“ morala da se ofarba u crveno. Od tada je probala i crvenu i plavu boju, ali joj je crvena omiljenija.

9.Nicole KidmanNicole Kidman

Kada se Nicole Kidman prvi put pojavila u Holivudu, imala je frizuru punu crvenih kovrdža. Tokom svoje karijere rešila se lokni, ali je promenila i nekoliko uglavnom svetlijih nijansi.

10.Prirodna kosa poznatih dama – Rihannaprirodna kosa poznatih dama Rihanna

Još 2011 godine Rihanna je primećena u noćnom provodu sa svojom ležernom, kovrdžavom frizurom. Od tada kruže glasine da je pevačica trošila brdo para za svoje frizure kako bi izgledala što glamuroznije. Što se tiče nijansi isprobala je i crvene i smeđe i crne koje joj možda najbolje i pristaju.