Šminka za seksi izgled je pravo oružje kojim svaka žena može odmah, na prvi pogled da osvoji bilo kog muškarca koji joj se dopadne.seksi sminka

Oduvek su oči i usta bilo ono prvo što muškarac primeti kod svake žene. Zato na njih treba posebno obratiti pažnju tokom šminkanja ako želite da budete prava zavodnica i da pucate od seksepila. Naravno pored make-upa bitna je i odgovarajuća garderoba, frizura kao i stav. Potrebno vam je samopouzdanje kao i malo bezobrazluka da biste postigli ono što želite.

Treba imati na umu da se i ukusi muškaraca kao i ukusi žena razlikuju. Neki više vole prirodniji način šminkanja, a neko upadljiviji. Takođe nekoga privlači duga kosa, a nekoga kraća. Sve u svemu najbitnije je da vam koža i kosa budu zdrave i negovane jer to ipak privlači sve muškarce, a šminka za seksi izgled će vam samo dodatno pomoći da u nekim specijalnim ili svečanim prilikama budete boginja seksepila. Nadamo se da će vam ovih deset predloga seksi šminkanja biti od koristi.

1.Šminka za seksi izgled u stilu glamura starog Holivudaglamur starog Holivuda

Kada kažemo glamur starog Holivuda obično pomislimo na Marilyn Monroe. Ona je bila simbol seksepila u svoje vreme. Njen način šminkanja kao i frizure se i dan danas kopiraju. Poznati šminkeri savetuju ženama da će vam za ovakav glamurozan i retro look biti potrebne upadljive mačije oči, svetlo smeđa senka na kapcima i crveni karmin na usnama koji će dodatno privlačiti pažnju. Samo je bitno izabrati pravu nijansu crvenog ruža koji odgovara boji vašeg tena.

2.Zadimljeni pogled (Smoky Eye)sminka za seksi izgled zadimljeni pogled

Još jedan klasični makeup look idealan za noćni provod, kada želite da izdominirate, jeste i zadimljeni pogled ili „ smoky eyes“. Zadimljeni pogled podrazumeva upotrebu ajlajnera kao i specifično senčenje očiju uz izbor pravih boja. Pošto su ovde oči u prvom planu za usne je najbolje izabrati neku neutralnu nijansu karmina.

3.Šminka za seksi izgled u stilu devojke iz susedstvadevojka iz susedstva

Jednostavno i slatko, ali takođe upadljivo i privlačno.Ovakav make- up podrazumeva korišćenje hladnijih ružičastih nijansi kako za oči tako i za usne. Dugačke i raskošne trepavice upotpunju celokupni izgled.Nevinost ili izgled devojke iz susedstva može i te kako na muškarce da deluje magično i seksepilno.“ Dovoljno je ,devojko, da zatrepćeš tim svojim okicama“!

4.Golden Girlgolden girl sminka za seksi izgled

Ova zavodljiva kombinacija boja najlepše pristaje devojkama sa toplijim tonovima kože. Takođe, ovakav make- up je prikladan tokom leta kada dobijete preplanuli ten od sunca.“ Golden Girl“ je odlična ideja da se našminkate za Dan zaljubljenih i slične prilike kada želite da izgledate kao prava zavodnica. Uparite svetlucavo zlatnu senku sa mačjim očima i crvenim usnama i to je cela nauka.

5.Prirodna lepota kao šminka za seksi izgledprirodna lepota

Ovakav neutralan i minimalan način šminkanja žene ne smatraju zavodljivim, ali muškarcima se dopada. Najbitnije je da koža bude zdrava i negovana jer će onda se veoma malo make-upa delovati nestvarno lepo i čedno. Da biste postigli ovakav make-up look potrebno je naneti svetlo smeđu senku na pregib oka, zatim utapkajte shimmer blizu unutrašnjih uglova oka. Na taj način oči izbijaju u prvi plan. Nanesite maskaru i svetlucavo ružičasti sjaj na usnama i izgledaćete sveže i lepo tokom cele večeri.

6.Neutralne braon nijanseneutralne braon nijanse

Ovo može biti make-up look za svakodnevne prilike, ali je isto tako dobra ideja i za večernje prilike kada želite da pokažete svoj seksepil. Izblendajte dve do tri toplo smeđe nijanse senke na kapcima i uparite ih sa „ nude“ usnama. Držite se debljih i lepo oblikovanih obrva jer one takođe doprinose vašem seksepilu.

7.Boginja sjaja – Šminka za seksi izgledsminka za seksi izgled boginja sjaja

Nikada ne podcenjujte i ne izbegavajte takozvani „glossy look“ ili sjaj na licu. Ako želite da naglasite samo usne, onda na očima slobodno nanesite svetlo ružičaste ili „ nude“ senke. Za dodatni i što prirodniji sjaj lica nanesite hajlajter i to na pravim mestima, odnosno tamo gde se svetlost odbija od vašeg lica, a to su sredina čela, područje ispod obrva, sredina nosa, na jagodičnoj kosti, na sredini usne i na samom dnu brade.

8.Pop bojesminka za seksi izgled sa pop bojama

Senke i ajlajneri u upadljivim, pop bojama su u trendu već nekoliko sezona. Deluju zabavno, ali i privlačno. Izaberite neku pop nijansu i nanesite je po vodenoj liniji oka, ali vodeći računa da se lepo uklopi sa senkama. Na usnama je dovoljna neutralna nijansa ruža.

9.Odvažne narandžaste nijanseodvazne narandzaste nijanse

Pomalo neobičan, ali veoma privlačan make- up look podrazumeva i upotrebu odvažnih narandžastih nijansi. Radi se o nanošenju toplo bakarnih senki na očima, zatim svetle maskare i nude ruža na usnama.

10.Mačji pogled kao šminka za seksi izgledsminka za seksi izgled macji pogled

Ovakav mačji pogled zahteva veoma naglašeno krilo ajlajnera. Možda će vam biti potrebno malo vežbanja da biste mogli sami da ga izvučete. Ovakav debeo i špicasti mačji pogled naglašava oči i čini ih posebno primamljivim i seksepilnim.