Pred vama su novogodišnji nokti 2022, inspirativni dizajni i boje koje vredi isprobati tokom najluđe noći.svecani manikir

U poslednje vreme je izbor manikira postao isto toliko bitan kao i izbor šminke ili odeće. To se naročito odnosi na svečane prilike kao što je doček Nove godine. Novogodišnji nokti 2022 koje vam ovoga puta predstavljamo sadrže kako elegantne tako i luksuzne boje i dezene. Pritom se radi o neutralnom manikiru koji se dobro uklapa uz sve praznične odevne kombinacije od svečanih haljina i odela pa sve do opuštenijih autfita. Slede ideje i slike koje vam mogu pomoći da izabarete svoj idealni manikir za ovu najluđu noć u godini.

1.Srebrno crni ševron ( Chevron)srebrno crni sevron

Ovde se radi o kombinaciji dve tipično praznične boje, crne kao odraz elegancije i srebrne kao odraz luksuza. Ove dve boje se kombinuju praveći ševron šare. Ševron šare predstavljaju cik cak šare koje su u ovom slučaju kreću od vrha noktiju spuštajući se prema stranama dok sredina ostaje bezbojna. Veoma zanimljiv dezen koji će se lako uklopiti uz svečane haljine svih boja i nijansi.

2.Zlatno sjajni novogodišnji nokti 2022zlatno sjajni novogodisnji nokti 2022

Zlatna kao i srebrna boja je takođe simbol glamura i moći i idealan je izbor za praznične dane. Ovde se radi o zlatnoj nijansi sa šljokicama što dodatno manikir čini upadljivim i luksuznijim. Boja sadrži takozvani hrom odnosno sjaj pa će vam sigurno pomoći da u najluđoj noći zasijate u punom sjaju.

3.Plavi marble manikirplavi marbl novogodisnji nokti 2022

Da li ste znali da plava boja predstavlja simbol stabilnosti i smirenosti. Takođe podiže raspoloženje i donosi dobre vibracije što je veoma bitno u trenutku kada sat otkuca ponoć i krene vatromet. Kada je u pitanju marble ili mermerni stil on sam po sebi predstavlja spoj umetnosti i nauke. Mermerni dizajn je obogaćen jednim luksuznim detaljem a to je komad zlatne folije.

4.Eksplozija konfeta kao novogodišnji nokti 2022eksplozija konfeta

Zabava počinje u ponoć kada sve sija i šljašti. Konfete su svuda oko vas pa čak i na vašim noktima. Ovo je jednostavan dezen, prvo namažite providni lak a zatim zalepite konfete. Kako ćete ih rasporediti to je isključivo vaš izbor. Igrajte se i pravite zanimljive dizajne kao pravi nail art umetnici.

5.Crveno da sluti na radostcrveni lak

Crveni lak kao i crveni karmin i haljina predstavlja klasiku koja nikada neće izaći iz mode. Crveni manikir je idealan za sve prilike i nikada ne može da dosadi. Pritom, kažu da crveni lak na noktima privlači muškarce pa i to može biti razlog da izaberete ovakav manikir za najluđu noć. Možete se opredeliti za bilo koju nijansu crvene, a mi predlažemo da ih obogatite sa luksuznim detaljima kao što je nakit u vidu bisera ili dragog kamenja.

6.Pleteni dizajn – Novogodišnji nokti 2022pleteni dezeni novogodisnji nokti 2022

Nema granica kada je u pitanju nail art umetnost. Sve se može napraviti čak i dizajn koji se obično nalazi na pletenim džemperima. Ovakvi neobični trendovi lepote su rezultat velike popularnosti svih vrsta ručnih radova. Ovo je prijatan i topao manikir koji podseća na dezene vaših omiljenih zimskih džempera. Boju izaberite sami. Na primer maslinasto zelena, crvena, plava, tamno zelena.

7.Zmijski printzmijski print novogodisnji nokti 2022

Animal print je vanvremenski trend koji se može naći ne samo na garderobi već i na manikiru. Jedan od najpopularnijih životinjskih printova ove sezone jeste zmijski pa slobodno njega možete odabrati za najluđu noć. Izgleda moćno i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

8.Zebra print novogodišnji nokti 2022zebra print

Još jedan print koji će svi primetiti, a to je print zebre. Originalan i prelep dizajn pogotovo u crno beloj kombinaciji. Ovaj print predstavlja afričku modu pa je sam po sebi poletan i neukrotiv. On će svaku vašu svečanu odevnu kombinaciju podići na viši nivo.

9.Elegantni francuski manikirelegantni francuski manikir

Volite francuski manikir, ali vam je dosadila njegova klasična varijanta sa bež ili nude nijansom. Zašto onda ne probate elegantni francuski manikir sa drugim nijansama kao što je ova pastelno ljubičasta sa dodirima srebrne boje. Ili probajte takođe elegantnu varijantu koja podrazumeva crnu osnovu sa belim vrhovima. Postoji skoro stotinu opcija i zato budite kreativni i pronađite svoj elegantni i origalni francuski manikir za najluđu noć.