Proleće stiže i pravo je vreme da zamenite svoje tople šalove tanjim, lepršavim i raznobojnim maramama. Marame predstavljaju  jedan od retkih  modnih detalja koji se može nositi na različite načine. Lepo pristaju uz prolećnu kako dnevnu tako i večernju garderobu. Predlažemo Vam da pogledate na koje sve načine možete svoje omiljene marame nositi ovog proleća.
1.    Nosite marame u pop bojama
Ako je Vaša prolećna garderoba uglavnom sačinjena od odeće u neutralnim bojama jer ne volite da nosite svetlije i jarke boje onda je osvežite maramom u pop boji kao što su žuta, jarko zelena i plava, narandžasta, crvena. Izgledaćete suptilno i moderno.


2.    Uskladite marame sa bojom cipela
Jedna veoma lepa prolećna modna kombinacija podrazumeva da uskladite maramu po boji sa cipelama. Pažljivo birajte i usklađujte boje da biste postigli umeren i suptilan izgled, a ne previše napadan i neukusan.


3.    Mešajte printove
Marame sa interesantnim printovima možete kombinovati sa odećom u različitim printovima. Na primer cvetni print i trake, tufne i ševron print ili animal print i pruge. Možete kombinovati i iste printove kao što su cvetni sa cvetnim, pruge sa prugama. Na ovaj način dobićete razigranu prolećnu  i šik kombinaciju.


4.    Nosite ih na različite načine samo ne kao maramu
Prolećne marame su lagane i jednostavne i mogu se nositi na različite načine, a ne samo oko vrata. Njime možete vezati kosu, nositi je oko glave kao traku za kosu, nositi je oko struka kao kaiš, koristiti je kao suknju preko kupaćeg kostima, vezati je oko tašne, kaiša ili ruke. Postoji bezbroj originalnih načina na koji možete začiniti prolećne modne kombinacije uz pomoć marama. Slobodno se igrajte jer proleće to dozvoljava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име