Od početka godine smo na crvenom tepihu imali prilike da vidimo raznovrsne frizure. Neke od njih su postale izuzetno tražene u frizerskim salonima širom sveta. Izdvojilo se pet predivnih i originalnih  frizura za koje se s’pravom može reći da će obeležiti proleće 2015 godine. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1.    Asimetrična piksi frizura
Piksi spada u jednu od najpopularnijih kratkih frizura. Ove sezone se izdvojila asimetrična piksi frizura koju odlikuje duži prednji deo kose sa strane. Duži deo se može stilizovati sa volumenom ili biti potpuno poliran i ravan. Ova piksi frizura izgleda nežno i ženstveno.


2.    Bob frizura
Slojevita bob frizura se preporučuje damama koje žele dramatično da promene frizuru, a da se pritom ne ošišaju na kratko. Ova bob frizura ima dužinu do vrata ili ramena i odlikuje se prirodnom teksturom. Izgleda seksi i neodoljivo.


3.    Ravna lob frizura
Lob frizure su u trendu ove sezone. Jedna od najpopularnijih je ravna lob frizura koju odlikuju tupi pramenovi nešto duži sa strane koji padaju u predelu između brade i ramena. Ova frizura naglašava uglove lica i deluje sofisticirano i ženstveno.


4.    Francuske šiške
Moda 70-tih se ove godine vraća na velika vrata u svim segmentima. Ponovo su popularne frizure koje su nekad nosile poznate pevačice Jane Birkin i Francoise Hardy. One su imale dugu kosu sa suptilnim talasima i tankim, šiškama malo pomerenim sa strane. Ovo su takozvane šiške francuskinja. Ovo je idealna frizura za one dame koje žele da naprave promenu, ali da pritom zadrže svoju dužinu kose.

5.    Lob sa teksturom
Slojevita lob frizura sa talasastim pramenovima koji nežno padaju do ramena je veliki hit ove sezone. Ova frizura zbog svoje teksture koja lepo uokviruje lice odgovara svakoj dami bez obzira na oblik lica. Izgledaćete ženstveno i šik.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име