Putujete u inostranstvo?
Zamislite savršeno putovanje na kome nema nerešivih i neprijatnih situacija. Uz pravo putno osiguranje neko će 24 sata denevno brižno voditi računa o svim nepredviđenim situacijama umesto vas. Bez obzira da li putujete sami ili u društvu, da li ste turista, poslovan čovek ili avanturista, morate biti potpuno sigurni u inostranstvu.
U našoj zemlji se mogu osigurati sve osobe do 85 godina života, koje imaju prebivalište na teritoriji Srbije. Može se zaključiti individualno, porodično (dve odrasle osobe i do pet maloletnih osoba) ili grupno osiguranje.
U zavisnosti od toga koje osiguranje odaberete, u slučaju nezgode, uglavnom treba pozvati broj telefona (call centar) koji stoji na polisi. Dalja uputstva dobićete od njih vrlo brzo.Operatere možete zvati u bilo koje doba dana ili noći.
Svaku intervenciju od 10-100 eura (takođe varira od osiguranja) plaćate sami, na licu mesta, i uzimate račun, troškovi će vam biti refundirani po povratku u zemlju ( 15 dana po povratku, tj. podnošenja zahteva). U slučaju da je suma veća, osiguranje pokriva ceo račun.
Osiguranjem obezbeđujete sebi:
– neophodni lekarski tretman za vreme boravka u inostranstvu
– lekovi, rentgenski i ultrazvučni pregled
– medicinski prevoz i hospitalizaciju
– povratak dece u zemlju prebivališta
– povratak bolesnika u zemlju prebivališta
– troškovi repatrijacije ili sahrane u inostranstvu.
Cena osiguranja po danu je oko 1 euro za osobe starije od 18 godina, plaća se u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Cena osiguranja za osobe i decu mlađu od 18 godina je 0.5 eura po danu.
Evo vodećih osiguranja u našoj zemlji: Delta Đenerali, Uniqa, DDor Novi Sad, Dunav Osiguranje, AMS Osiguranje, Takovo Osiguranje, Wiener Stadtische.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име