Rese spadaju u zanimljive modne detalje koji naročito lepo izgledaju leti kada su velike vrućine. Zbog toga mnogi dizajneri kreiraju kupaće kostime, torbe za leto, haljinice i letnje majice sa resama. Rese se preporučuju veselim osobama koje znaju da uživaju u malim stvarima. Pogledajte na koje sve načine se možete zabaviti resama ovog leta.

1.    Velika torba sa resama
Tokom leta Vam je obično potrebna veća torba koju možete prebaciti preko ramena. Na taj način su obe ruke slobodne i spremne za zabavne letnje aktivnosti. Opredelite se za torbu sa resama i to u crnoj, braon ili nekoj drugoj neutralnoj boji koju lako možete uklopiti uz raznovrsne i raznobojne letnje krpice.

2.    Suknje sa resama
Suknje sa resama se najčešće nose na letnjim muzičkim festivalima. Izgledaju rokerski i seksi, ali ne otkrivaju previše. Nose se i maksi i mini suknje sa resama i sigurno će Vam dati jedan poseban retro stil ovog leta.

3.    Crop top sa resama
Crop top majice su u trendu ovog leta. Ali, ako naiđete na neku od ovih majica sa resama obavezno ih kupite. Rese delimično pokrivaju stomak, pritom Vam daju moderan i šik izgled. Takođe, ove majice se lepo uklapaju kako sa kratkim  i dugim pantalonama tako i sa letnjim suknjicama različitih dužina.

4.    Haljine sa resama
Dame leti najviše vole da nose letnje haljine. Samo ih navuku i spremne su za izlazak. Ovog leta preporučujemo da nabavite slatku i hipi boemsku haljinu sa resama koja će Vam dati ženstven i romantičan izgled.

5.    Kimono
Kimono i ostali ogrtači su veliki hit ovog leta. Možete ga nositi preko obične bele majice i teksas šortca ili samo preko kupaćeg kostima. Bitno je da ima zanimljiv letnji dezen, da je od tankog materijala i naravno sa resama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име