Verovali ili ne, šiške su u trendu ovog leta i devojke vole da ih nose. Sa šiškama možete drastično promeniti svoj izgled, prekriti neke nedostatke i na pravi način istaći lepotu svog lica. Šiške se mogu nositi na različite načine i uz različitu dužinu kose. Možete ih skratiti iznad obrva ili izvući duže šiške i pomeriti ih u stranu, samo vodite računa da šiške koje ste odabrali odgovaraju Vašim crtama lica i vrsti frizure. Pronađite inspiraciju među ovim interesantnim frizurama sa šiškama.

1.    Tupe šiške
Tupe šiške predstavljaju ravno isečene šiške koje prekrivaju  čelo i mogu biti malo preko obrva ili malo iznad obrva. Tupe šiške se preporučuju damama koje imaju okruglo lice i pritom nemaju mnogo vremena za sređivanje frizure, a žele da imaju svežu i doteranu kosu.
Tupe šiške
2.    Tanke šiške
Meke, tanke šiške su obično duže i preporučuju se damama sa malim čelom. Najbolje stoje uz dužu i kosu dužine do ramena.
Tanke šiške
3.    Split šiške
Split šiške su ravne šiške sa strane koje su obično duže i idu preko jednog oka pa sve do usana. Najbolje pristaju uz ravnu paž frizuru. Izgledaju veoma seksi i preporučuju se mlađim damama.
Split šiške
4.    Asimetrične šiške
Asimetrične frizure kao i šiške su u trendu ovog leta. Ove šiške podsećaju na tupe stim što su sa leve na desnu stranu različite dužine tojest asimetrične. Preporučuju se smelim i hrabrim damama koje imaju duguljast oblik lica.
Asimetrične šiške
5.    Oštre šiške
Ova kul i osvežavajuća bob frizura je dodatno pojačana neverovatnim oštrim kao vetar zahvaćenim šiškama. Divna i glamurozna frizura koja će Vas učiniti atraktivnom ovog leta.
 Oštre šiške

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име