Par nedelja u nazad svima je postalo jasno da postoji nešto između Kristen Stewart-a i Ruperta Sandersa. To su verovatno shvatili i Robert Pattison i Liberty Ross, partneri dvoje glumaca koji su trenutno u vrlo naglašenoj ljubavnoj romansi.

Naime, 41-godinu star Britanski reditelj, Rupert Sanders i trenutno najplaćenija i najpoželjnija glumica u Holivudu Kristen Stewart uslikani su u provokativnim pozama kako se dodiruju i ljube. Nama se čini da i nije postojala neka namera da sakriju vezu, obzirom da su paparaci snimili ove fotografije iz više uglova.

Kirsten se ljubi sa Rupertom
Nakon što su procurele ove fotografije, Robert Pattison je ucveljen napustio kuću u kojoj je živeo zajedno sa Kirsten, a ona sama, upitana za slike je priznala da je na fotografijama nesrećno uhvaćen trenutak trenutne indiskrecije i opuštanja.
Što se tiče Ruperta, znamo da je on imao velike planove sa Kirsten, između ostalog i nastavak filma Snow White & The Huntsmen. Kako će reagovati na vest da ga je njegova zakonska supruga uslovila zabranom pojavljivanja u tom hitu ukoliko želi da očuva brak, ostaje da se vidi.

 

 

 

U ovoj situaciji siguran gubitnik je režiser jer Kirsten ionako ima glavnu ulogu u tom filmu I Universal Studio će jednostavno unajmiti drugog direktora produkcije, i šou može da krene dalje.

Pogledajte slike:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име