Jesen karakteriše opalo lišće, česte i dosadne kiše, hladnije i vetrovito vreme. Međutim, često tokom jeseni ima i lepih, sunčanih dana. Zato se treba oblačiti slojevito i raznovrsno. Predlažemo Vam da pogledate kakve čizme i torbe treba nositi po oblačnom, hladnom, kišovitom, sunčanom i vetrovitom danu.
1.    Oblačno
Na nebu su teški, sivi oblaci, a Vi se pitate šta da obučete. Opredelite se za tople, antilopske čizme koje su vodootporne tako da iako padne kiša noge će ostati suve. Uz ove čizme najbolje ide mantil i to u svetlijoj boji i narandžasti karmin koji je u trendu ove sezone.

cizme za oblacno vreme
2.    Hladno vreme sa jutarnjim mrazevima
Potrebne su Vam tople i lepe čizme kao što su ove vodootporne čizme u boji vina i sa kaišem koji se po potrebi pričvršćuje oko zgloba. Uz ove čizme lepo stoji motoristička uska, crne jakna.

cizme za hladno vreme za mrazevima
3.    Kišovito
Tokom jeseni često padaju sitne, dosadne kiše. Zato su Vam potrebne crne, vodootporne čizme i kišna jakna u teget boji koja je u trendu ove sezone.

Cizme za kisovito vreme
4.    Sunčano
Jedva čekamo i navijamo da što duže traju sunčani jesenji dani. Tokom ovih dana možemo se pozabaviti detaljima kao što su torbe, naočare za sunce i obavezno svetlije boje karmina.

Cizme za suncano vreme
5.    Vetrovito
Tokom jeseni vetar ume da bude veoma nezgodan. Zato je sledeća kombinacija bluze, marame i torbe idealna za vetrovite dane. U torbi treba biti dovoljno mesta za češalj i ostalu kozmetiku koju ćete sigurno morati da popravljate od vetra.

cizme za vetrovito vreme

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име