Kratka kosa može da bude šik bez obzira da li se radi o sportskoj verziji piks frizure ili o tradicionalnoj bob frizuri. Kao što od duge kose možete praviti zanimljive frizure u zavisnosti od prilike isto tako i kratku kosu možete lepo stilski oblikovati i napraviti moderne, seksi ili glamurozne frizure. Kao inspiracija uvek mogu da posluže primeri poznatih dama koje ove sezone nose kratke frizure.
1.    Vera Farmiga – Kovrdžavi asimetrični bob
Da biste oblikovali asimetričnu kratku bob frizuru i dodali joj glamurozne vibracije potrebno je da na krajevima kose napravite lepe uvojke. Ova frizura do pravog izražaja dolazi ako Vam je kosa u karamel nijansi.

Vera Farmiga – Kovrdžavi asimetrični bob
2.    Elza Pataky – Slojevita bob frizura sa strane
Da biste svakodnevnu bob frizuru osvežili potrebno je da jedan deo kose očešljate sa strane i dodate im malo voluminoznih i šik talasa.

Elza Pataky – Slojevita bob frizura sa strane
3.    Emma Stone – Opuštena bob frizura sa šiškama
Emma je ovu frizuru nosila na otvaranju Venecijanskog filmskog festivala. Njena nijansa plave boje kose i klasična bob frizura predstavljaju savršen spoj. A za potrebe glamuroznog događaja bilo je potrebno samo da se šiške očešljaju sa strane. Minimalan napor, a prelepi izgled.

 Emma Stone – Opuštena bob frizura sa šiškama
4.    Kelly Osbourne – Ljubičasta lažna mohikana frizura
Lažna mohikano frizura definitivno nije za svakog, već za hrabre dame spremne za takvu dramatičnu promenu. Kelly je svakako hrabra jer je ovu frizuru začinila svetlo ljubičastom bojom koju je uparila sa bojom karmina.

Kelly Osbourne – Ljubičasta lažna mohikana frizura
5.    Kristen Stewart – Narandžasta razor- cut frizura
Ovo je takođe jedna smela kombinacija kratke frizure i nekonvencionalne boje kose. Narandžasti slojevi sa strane frizuri daju poseban volumen i ultra šik i ženstven izgled. Ovo je u isto vreme i prirodna i glamurozna frizura.

Kristen Stewart – Narandžasta razor- cut frizura
6.    Jennifer Lawrence – Neuredna kratka kosa
Jennifer je majstor za kratke frizure koje kod nje u različitim varijantama predivno izgledaju. Ovoga puta je uskladila neurednu bob frizuru sa šiškama sa strane i bledu šminku i obezbedila  glamurozan izgled na Dior modnoj reviji.

 Jennifer Lawrence – Neuredna kratka kosa
7.    Keltie Knight – Diplomatska bob frizura
Ova slojevita bob frizura kojoj mali neuredni delovi daju nervozan izgled u kombinaciji sa svetlim  karminom izgleda sveže i glamurozno. Braon i smele nijanse njene kose samo poboljšavaju celokupan izgled.

Keltie Knight – Diplomatska bob frizura
8.    Tori Garrn – Kovrdžavi bob
Ako ste u potrazi za kreativnim načinom da stilski oblikujete svoju kratku kosu za neki glamurozan događaj onda možete mnogo da naučite od ove dame. Ona je stilizovala svoje kratke plave pramenove u bočne spiralne talase i u kombinaciji sa crvenim karminom obezbedila ženstven i elegantan holivutski glamurozan izgled.

 Tori Garrn – Kovrdžavi bob
9.    Coco Rocha – Voluminozni kratki bob
Ovo je ultra moderna i elegantna voluminozna bob frizura sa kratkim ravnim šiškama koje su u retro fazonu. Celokupni glamurozan izgled je zaokružen crvenim karminom i smelim ajlajner krilima

 Coco Rocha – Voluminozni kratki bob
10.      Lupita Nuongo – Super kratke kovrdže
Lupita uvek ume lepo da ponese svoju kratku frizuru. Ovoga puta se na glamuroznom događaju pojavila sa piksi frizurom kojoj njeni prirodni talasi daju poseban volumen i teksturu tako da izgleda kao da ima krunu na glavi.

 Lupita Nuongo – Super kratke kovrdže

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име