Jesen je godišnje doba kada se najčešće prave svadbe. Ako ste deveruša sigurno razmišljate o tome šta ćete obući. Haljina je najbolji i najčešći izbor, ali bi trebalo da bude posebna jer i Vi zauzimate posebno mesto na svadbi. Pogledajte koje haljine su idealan izbor za deveruše.

1.    Vintage haljina

Savremene vintage haljine podsećaju na stara dobra vremena i na haljine koje su u specijalnim prilikama kao što je svadba nosile naše bake i mame. Izaberite haljinu sa rukavima do lakata i nekom interesantnom trakom oko struka. Izgledaćete posebno i originalno.

2.    Haljina sa otvorenim leđima

Vrlo interesantna haljina sa neodoljivim lukom na leđima. U njoj ćete izgledati seksi i zabavno. Univerzalna je i sa predivnom crvenom bojom tako da je možete nositi i u noćni provod. Lepo se slaže sa  kraćim kožnim jaknama.

3.    Polka tufne

 Polka tufne
Ovo je haljina za mlade, smele i hrabre deveruše. Nekada su dame u simpatičnim haljinama na tufne plesale u ritmu polke. Poslednjih godina su ponovo polka haljine sa tufnama u modi tako da su savršen izbor za deveruše koje će na svadbi sve vreme plesati.

4.    Životinjski print

Životinjski print
Ova haljina Vas možda podseća na spot Kety Perry „ Roar“. Idealne su za deveruše koje su spremne da ukrote sve divlje zveri, a da pri tom ostanu suptilne i nežne. Životinjski print je u trendu tako da ovu haljinu možete nositi više puta na različitim zabavama.

5.    Nautik haljina

Nautik haljina
Ova haljina je idealan izbor za letnje svadbe jer je u letnjem mornarskom fazonu. Izaberite nautik haljinu bilo kog oblika i veličine i nećete pogrešiti jer ćete se osećati opušteno i šik.

6.    Ombre haljina

Ombre haljina
Ombre haljine preporučujemo za zimska venčanja i svadbe. Ovo je sumrak haljina sa smoki efektom, ali ih možete naći i u roze i u kobalt plavoj boji. U ovakvoj haljini svaka deveruša izgleda kao dobra vila na svadbi.
7.    Cvetni print

 Cvetni print
Cvetne haljine za deveruše su se pojavile pre nekoliko godina, ali su i dalje u trendu. Preporučujemo  maksi haljinu sa krupnim cvetovima, a boje izaberite sami.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име