Zimska garderoba je uglavnom jednolična i zasniva se na sivoj, braon i crnoj boji. Međutim ove sezone u modi su zanimljive nijanse i svetle boje. Mnoge su inspirisane praznicima kojih ima dosta tokom zime. Pogledajte kojim bojama možete osvežiti svoju zimsku garderobu.

1.    Različite nijanse sive boje
Možda ne deluje tako, ali osnovna siva boja se može jako lepo uklopiti sa ostalim bojama kao i sa različitim nijansama sive boje. Možete kombinovati svetlo sivu bluzu ili košulju sa šljokicama sa tamno sivim pamučnim pantalonama na prugice i preko srebrni džemper ili blejzer. Srebrna i siva boja se savršeno uklapaju u zimsko praznično raspoloženje.

2.    Boja smaragda i šljive

Boja smaragda i šljive
Boja smaragda i maslinasti tonovi odlično izgledaju pored ljubičaste boje. Zato za praznike kombinujte haljinu u prelepoj boji smaragda i ljubičaste cipele.

3.    Vruća roze, bela i srebrna

 Vruća roze, bela i srebrna
Kombinujte satensku bluzu ili pleteni džemper u svetlo roze boji sa srebrnim pantalonama i belim modnim detaljima. Za zabave možete upariti olovka suknju u vruće roze boji, belu bluzu i srebrni blejzer.

4.    Zlatna, braon i krem boja

Zlatna, braon i krem boja
Tradicionalno i dosadno je kad se zlatna boja kombinuje sa crnom. Zato se za ovu zimu preporučuje uklapanje braon i krem boje sa bojom zlata. Preporučujemo bež košulju, braon pantalone, krem torbu i malo zlatnog nakita.

5.    Srebrnasto plava i bež boja

Srebrnasto plava i bež boja
Možete kombinovati bilo koje odevne predmete u srebrnasto plavoj i bež boji sa različitim nijansama sive boje. Još lepši izgled ćete postići ako uparite različite materijale u ovim bojama. Ovo su tipično kancelarijske boje.

6.    Ljubičasta i srebrna

 Ljubičasta i srebrna
Ljubičasta boja lepo stoji damama koje imaju tamniji ten. Za praznike preporučujemo kombinaciju ljubičaste boje sa srebrnom bojom.

7.    Crvena i zlatna

Crvena i zlatna
Zima i Nova godina se ne mogu zamisliti bez crvene boje. Srećom ova boja odgovara svakoj boji tena. Crvenoj haljini dodajte malo zlatnog nakita i dobićete idealnu odevnu kombinaciju za praznike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име