Šta dobijete kada uparite kožu i čipku? Genijalan spoj i rokerska kombinacija koja donosi sreću i govori o Vašem dobrom modnom ukusu. Ovaj kontrast elemenata se može nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama. Sa kožom i čipkom možete postići glamurozan, ali i sasvim običan, kežual izgled. Pogledajte neke od interesantnih kombinacija kože i čipke.

1.    Bluza od čipke, farmerke i kožna jakna

Bluza od čipke, farmerke i kožna jakna
Kožna jakna je uvek u modi. Ona je svestrana, vanvremenska i žestoka. Jedan od načina da nosite kožnu jaknu je da je obučete uz farmerke i bluzu od čipke. Sjajna kombinacija tri klasična meterijala, kože, čipke i teksasa u jednu predivnu celinu.

2.    Bluza od čipke i kožne pantalone

 Bluza od čipke i kožne pantalone
Koža i čipka zajedno veoma lepo izgledaju. Naročito neka lepa bluza i uske kožne pantalone. Uz ovu kombinaciju slobodno obujte visoke potpetice u boji.

3.    Čipkana haljina i bajkerska jakna

Čipkana haljina i bajkerska jakna
Ovo je jedna žestoka rokerska kombinacija. Ispod muške kožne bajkerske jakne i bajkerskih čizmi krije se suptilna dama u haljini od čipke.

4.    Crop tops od čipke i kožna kratka suknja

 Crop tops od čipke i kožna kratka suknja
Jedna mini kombinacija sa gornjim delom od čipke i kratkom kožnom suknjom. Da biste ublažili ovu kombinaciju stavite više narukvica i obujte platforme.

5.    Bluza od čipke i kožna olovka suknja

Bluza od čipke i kožna olovka suknja
Ovo je jedna ležernija kombinacija svetlije bluze od čipke i olovka kožne suknje. Može se nositi i kao poslovna garderoba.

6.    Haljina od kože i čipke

Haljina od kože i čipke
Svako bi trebalo da u svom garderoberu ima malu crnu haljinu. Ova haljina ima i kožu i čipku na sebi. Elegantna i šik haljina u kojoj ćete izgledati glamurozno i fatalno.

7.    Kožna haljina i cipele sa čipkom
U kožnoj haljini uvek možete postići seksi izgled. Ako se opredelite za crnu haljinu od kože onda možete obući cipele sa čipkom u nekoj drugoj boji. Takođe možete dodati još neke detalje kao što je interesantna torbica u boji kože, marama, naočare i narukvica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име