Zglobni prsten veliki prolećni hit

Slatku prolećnu odevnu kombinaciju treba upotpuniti adekvatnim komadom nakita. Ove sezone to je zglobni prsten. Ovo prstenje se može naći pod različitim nazivima, lepo stoji i izgleda šik i glamurozno. Pogledajte neke od interesantnih načina na koji možete nositi ovaj prsten.

1.    Više zglobnih prstenova

Pronađite jednostavno tanko prstenje od zlata, srebra ili bilo kog drugom materijala. Mogu biti tri od zlata i tri od srebra na dva prsta. Ili ih rasporedite kako Vi to želite. Ono što je sigurno je da ovo prstenje predstavlja savršen dodatak uz razigranu prolećnu garderobu.

2.    Prsten u obliku mašne

Mašna je veoma popularna kod devojaka bezobzira da li se nalazi na odeći, modnim detaljima ili nakitu. Napravite ili nađite prsten sa mašnom i učinite svoj prolećni outfit ženstvenijim i sofisticiranijim.

3.    Povezano prstenje

Uz boho ili retro prolećnu garderobu veoma lepo stoje zglobni prstenovi povezani lančićem i katancima. Lančićem možete povezati dva zglobna prstena ili zglobni sa običnim prstenom koji se nalazi na istom prstu.

4.    Chevron zglobni prstenovi

Chevron prstenovi su veliki hit ove sezone. Karakteriše ih izgled u obliku latiničnog slova V. Možete ih nositi koliko god hoćete i to i obično prstenje i zglobno.

5.    Zglobno prstenje sa slovima

Ovo prstenje je možda najteže naći ili napraviti jer zahtevaju mnogo strpljenja. Najpopularniji su natpisi kao što su ljubav, nada, ali isto tako i  inicijali.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име