Predstavljamo Vam modne kombinacije 2014 koje su idealne za promenljive prolećne dane. Sve one bojom i izgledom odgovaraju toplijim, sunčanijim, ali i povremeno kišovitim prolećnim danima. Nose se svetlije boje, pastelne boje, cvetni dezeni, tropski dezeni. Prisutne su ispod jakni i blejzera kraće majice, nose se široke pantalone, suknje različitih dužina. Neko tera rokerski, drugi su u retro stilu, ali su uvek prisutni i oni koji vole kežual stil oblačenja. Proleće smo dočekali i sada je pravo vreme da probamo ove raznovrsne modne kombinacije 2014.

Crop tops majice

 

Majice i bluze do pupka ili poznatije kao crop tops majice su u trendu već nekoliko sezona. Modni kreatori ih vole tako da su veoma prisutne na modnim pistama. Takođe ih i obične dame rado nose pa su postale neizbežan deo street style. Crop tops majice su zahvalan komad odeće jer se lepo uklapaju sa pantalonama, suknjama različitih dužina, štiklama, čizmama, patikama, sakoima, blejzerima, mantilima, teksas jaknama. Ove sezone su naročito popularne crne majice sa dekolteom i zanimljivim dodacima kao što su čipka, vez ili biseri. Takođe se nose majice na pruge kao i sportske majice sa zanimljivim natpisima.

Modne kombinacije 2014-Široke pantalone

 

Široke pantalone se nose već nekoliko sezona. Mogu biti sa širokim nogavicama i duge, ali postoje i harem pantalone koje podsećaju na šalvare. Duge pantalone se preporučuju vitkijim damama sa dužim nogama. Kraće široke pantalone lepo stoje punijim damama i onim sa kraćim nogama. Napravljene su od laganog materijala, obično imaju naglašen struk i postoje u različitim bojama i dezenima. Najčešće su to svetlije boje i prolećni dezeni. Mogu se nositi u šetnju, ali i na posao. Lepo stoje uz kraće majice, košulje i sakoe, kao i uz štikle.

  Modne kombinacije 2014 -Maksi suknje

 

Suknje su neizbežan komad odeće koji je prisutan u svakom ženskom garderoberu. Postoje u različitim stilovima i dužinama, ali su veoma popularne maksi suknje. Udobne su, ženstvene, svojom bojom i razigranošću upotpunosti odgovaraju prolećnom raspoloženju. Mogu se nositi uz štikle, platforme, sandale, čizme, ali i uz patike.

    Boho stil oblačenja

 

Ako želite da budete jedinstveni u duhu romantičnih boema i hipika onda se opredelite za boho stil oblaćenja koji je veoma prisutan ovog proleća. Boho prolećne kombinacije čine maksi suknje, čizme do članka, trake za kosu, cveće u kosi, upadljiva štampa, šeširi, sandale, glomazan nakit, hipi torbice, svestrani prsluci, izbledele i iscepane farmerke, velike naočare za sunce, šarene marame.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име