Proleće je pravo vreme da izađete i prošetate po prolećnom suncu ili kiši i da uživate u buđenju prirode. Zato Vam je potrebna neka jednostavna i slatka, kratka prolećna frizura. Pogledajte naše predloge za sezonu 2014.

1.    Razbarušeni čuperak

Kratka frizura slika
Ovo je jedna ležerna, jednostavna frizura koju možete nositi dok šetate u toku dana pa čak i kad trenirate. Potrebno je da dobro očešljate kosu, zatim da stavite serum protiv kovrdžanja kose. Na taj način ćete ukrotiti kosu, ako je kovrdžava i gusta i učiniti je vlažnijom. Vežite kosu u visoki konjski rep i zatim uvijte kosu i napravite balerina punđu. Ostale krajeve koji vire možete osigurati šnalicama. Koristite prste da biste oblikovali punđu i dali joj volumen.

2.    Pletenica sa strane

Pletenica sa strane frizura
Ako imate dugu kosu onda preporučujemo da od nje napravite pletenicu sa strane i da sa ovom frizurom izađete u prolećni večernji provod. Očešljajte kosu i vežite konjski rep na jednoj strani. Zatim podelite kosu na tri dela i napravite pletenicu. To može biti i obična pletenica, neuredna, ne mora da bude savršena. Što prirodnije to bolje.

3.    Senzualni updo

Senzualni updo frizura za prolece
Ova frizura se preporučuje damama koje imaju prirodnu kovrdžavu kosu i to za večernji izlazak. Nanesite penu za kosu da biste poboljšali izgled kovrdža. Zatim uz pomoć gumice napravite labavu zamršenu punđu. Uzmite bilo koje krajeve sa punđe i pričvrstite ih šnalicama. Na kraju možete staviti rajf ili traku za kosu.

4.    Upleteni chignon

Upleteni chignon Upleteni chignon frizura
Ova glamurozna frizura je idealan  izbor za večere u restoranu i slične prilike. Sa obe strane napravite dve tanke pletenice. Sakupite pletenice i vežite ih gumicom na potiljak glave. Od ostatka kose napravite tri dela koja malo upletite, a onda provucite kroz deo sa pletenicama. Krajeve koji vire pričvrstite šnalicama.

5.    Obrnuti konjski rep

Obrnuti konjski rep
Ovu frizuru možete da nosite bilo gde i po ceo dan jer je savršena za proleće. Vežite kosu u labavi konjski rep i pričvrstite trakom za kosu. Zatim iznad trake podelite kosu prstima na dva dela i napravite mali prostor veličine loptice za golf. Zatim konjski rep provucite kroz taj prostor i zategnite traku. Ova jednostavna i moderna frizura je idealna i za šetnje i za treninge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име