Imati savšenu frizure je želja svake žene. Iako ta želja po mislima istih zahteva vreme, stručnjaka i razne preparate, mi cemo vas ovog puta uveriti da same možete napraviti neku od poželjnijih frizura, a i dati vam neke nove ideje.Šest frizura uz pomoć par “trikova”
Elegantna i za svakodnevna desvanjaTalasasta kosa je veoma moderna, sa njom možete da pravite razne frizure kao i sa ravnom kosom, s tim što talasasta kosa je dosta praktičnija, kako se vidno ne bi primetile neke greške prilikom pravljenja.

frizura 2

Neke od datih frizura se zaista lako mogu napraviti i dati lep, šarmantan izgled.
Ono što privlači pažnju kose je njena tekstura, prednost zdrava dlaka, a takav kvalitet mnoge žene žele.

frizura 1

Veoma su popularne frizure sa pletenicama. Platenice u obliku krune, francuska pletenica su samo neke od stotinak izbora. Da li ih pravile sa ravnom ili talasastom kosom, pletenica će izgledati elegantno. Talasasta kosa može da bude pod kontrolom prilikom pravljenja pletenice i neće izgubiti značenje na krajevima i svoj kvalitet.

Šest frizura uz pomoć par “trikova”

frizura 3

Frizure sa pletenicama se najviše preporučuje kada ste mladi ili želite da ostvarite mladalački izgled, ali to zavisi isključivo od vas, mere ličnosti koju nosite. To je faktor koji morate posmatrati ako nikada niste koristili pletenicu.

frizura 4

Sa ravnom kosom je dosta jednostavnije napraviti željenu frizuru, ali svakako kvalitet, gustina kose su najvažniji, bilo da je talasasta ili ravna, možete postići efekat savršenog izgleda.

frizura 5

Šest frizura uz pomoć par “trikova”

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име