Često se desi da Vam je haljina predivna, ali da celokupni stajling upropastite pogrešnom šminkom. Znači, ako večeras izlazite u tamno plavoj haljini pogledajte kakvu bi šminku trebalo da imate.

1.    Crvene usne
Tamno plava i crvena zajedno izgledaju fantastično. Predlažemo uz tamno plavu haljinu da nosite jarke ili svetle nijanse crvenog karmina. Ostatak šminke bi trebalo da bude neutralan ili minimalan kako bi ruž za usne bio u prvom planu.

2.    Smoky oči
Za glamurozan izgled uz tamno plavu haljinu odlično idu smoky oči. Koristite nijanse crne, sive i ugalj boje kako bi Vaše oči tinjale kao iskrice i bile seksi. Pošto su oči naglašene ostatak šminke bi trebalo da bude jednostavan kao što su svetlo roze rumenilo i bež karmin.

3.    Prirodna lepota
Ponekad manje šminke ostavlja bolji utisak nego upadljiva šminka. To znači da uz tamno plavu haljinu lepo stoji i minimalna šminka koja vuče ka što prirodnijem izgledu. Na primer, svetlo braon ili tan senka za oči, malo ajlajnera i maskara i to u braon boji ako ste plavuša, crvenokosa ili smeđokosa, odnosta crna maskara ako imate crnu kosu. Dodajte malo rumenila, svetlo roze karmin i potpuno ste spremni za izlazak.

4.    Ajlajner u boji
Uz tamno plavu haljinu se veoma često preporučuje suptilno plavi ajlajner za oči i meko roze ili bež usne. Na ovaj način postićićete svež i moderan izgled.

5.    Cipele
Nije lako upariti tamno plavu haljinu sa cipelama. Modni stilisti predlažu bele cipele, zatim tamno plave cipele koje se za nijansu ili dve razlikuju od boje haljine. Takođe se preporučuju srebrne cipele i srebrni nakit, zatim pop boje kao što su hot pink, žuta, boja pomorandže i zlata. Crne cipele se mogu nositi, ali se ne preporučuju. Naravno sam izbor cipela  zavisi od kroja i materijala haljine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име