Nije lako doneti odluku o promeni frizure. Međutim, nova frizura pored lepšeg i interesantnijeg izgleda Vam može povećati i samopouzdanje i otvoriti neke nove lične i profesionalne prilike. Zato Vam predlažemo da među ponuđenim frizurama izaberete onu koja Vam najviše odgovara.

1.    Oštra bob frizura
Bob frizure spadaju među najpopularnije. Ovde se radi o oštroj bob frizuri sa krilima sa strane i ravnim šiškama. Lepo stoji brinetama i crvenokosama.
Oštra bob frizura
2.    Ombre frizura
Dip Dye i ombre frizure se još uvek nose ove sezone što je dobra vest jer se ove tehnike veoma dobro prilagođavaju bilo kojoj boji kose. Obično Vam daju hrabar, dramatičan, a ponekad i suptilan izgled.
 Ombre frizura
3.    Kovrdžava frizura
Ako imate prirodno kovrdžavu kosu nemojte je ispravljati i sputavati. Jeste teško sa ovakvom kosom, kada je velika vrućina, ali je ovakva kosa retkost i treba je negovati i održavati na pravi način.
Kovrdžava frizura
4.    Updo frizura
Updo frizure su idealno rešenje ako po vrelom danu izlazite napolje. Međutim, ne vezujte celu kosu u rep, već napravite par pletenica i njih povežite, a od ostatka kose napravite razbarušene talase. Imajte na umu da se ove godine nose neuredne frizure.
Updo frizura
5.    Duga kosa
Ako imate dugu kosu i uvek je nosite na isti način predlažemo Vam da promenite boju. Na primer postanite brineta i pomerite šiške sa strane kako biste postigli retro efekat.
 Duga kosa
6.    Retro kratka frizura
Elegantna, šik i ultra laskava frizura odgovara svakom obliku lica. Ova frizura je pozadi kraća i voluminozna, a napred ima oštre krajeve.

Retro kratka frizura

7.    Ravna bob frizura
Ravna bob klasična frizura je uvek u trendu. Lepo stoji plavušama, ali i brinetama i idealna je za vrele letnje dane.
Ravna bob frizura
8.    Kratka kovrdžava kosa
Kada kažemo kovrdžava kosa obično pomislimo na dugu kosu. Međutim, ovde se radi o predivnoj frizuri napravljenoj od kratke plave kovrdžave kose. Priznaćete izgleda suptilno i prelepo.
Kratka kovrdžava kosa
9.    Moderna mohikanac frizura
Ako želite da ovog leta izgledate neobično i hrabro onda je kratka mohikanac frizura idealan izbor za Vas. Naročito ako imate ravnu kosu koja deluje beživotno.
Moderna mohikanac frizura
10.    Crop frizura
Ovakva kratka crop frizura je bila popularna šezdesetih godina prošlog veka. Međutim, ove godine se ponovo javlja i priznaćete deluje kao pravo osveženje među već prisutnim kratkim frizurama.
Crop frizura
11.    Poker ravna kosa
Ako imate ravnu kosu vodite računa da  bude zdrava i sjajna. Poželjno je jednom nedeljno stavljati masku za kosu. Jer lepota leži u jednostavnosti i prirodnosti.
Poker ravna kosa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име