Ako imate svetlu boju kože i ne sunčate se adekvatno onda lako možete da izgorite na suncu. Zato Vam predlažemo nekoliko trikova koji Vam mogu pomoći da na zdrav način dođete do predivnog bronzanog tena.

Pored strpljenja potrebni su Vam i određeni preprati koji Vam mogu obezbediti preplanuli ten kada imate bledu boju kože.

1.    Krema za sunčanje
Čak i kada imate samo nekoliko dana odmora ne preterujte sa sunčanjem. Ne zaboravite da pola sata pre sunčanja nanesete kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30. Zaštitite ovom kremom pored tela i lice. Predlažemo Sunday Riley Cashmere SPF 30 Sun Defence. Ova moćna krema pored svoje luksuzne teksture i završne obrade pruža koži i potrebnu hidrataciju.
 Krema za sunčanje
2.    Tuširanje
Svako jutro tokom tuširanja uz pomoć malo gela za tuširanje i soli odstranite izumrlu kožu sa tela. Na ovaj način koža će biti potpuno spremna da apsorbuje kremu za sunčanje.

3.    Izgradite bazu
Izbegavajte sunčanje po najačem suncu u periodu od 11 do 3 sata popodne. Ako baš insistirate da se sunčate u tom periodu onda to činite oko pola sata, nakon toga pokrijte se košuljom i stavite šešir. Jer veoma je bitno da date koži vremena da postepeno izgradi bazu, a ne da izgori odjednom.

4.    Zaštitite usne
Usne su posebno osetljive i zato treba i njih zaštititi od štetnog sunčevog zračenja. Izaberite labelo za zaštitnim faktorom 15 i više i redovno ga koristite. Pokušajte sa Jack Black Intense Therapy Lip Balm SPF 25 koji je bez sulfata. On leči i smiruje suve i ispucale usne i štiti ih od sunčevog zračenja.

 Zaštitite usne

5.    Krema posle sunčanja
Na zaboravite da nakon sunčanja koristite kremu posle sunčanja kako biste hidrirali kožu. Pokušajte sa kremom Humpton Sun. Njena jedinstvena formula za hidrataciju sa voćnim ekstraktom aloje, ulja jojobe, kakao butera, zelenog čaja i kamilice je dizajnirana tako da Vam obezbedi da duže zadržite   postignutu boju kože.
 Krema posle sunčanja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име