Dame vole da komentarišu muškarce iz svog okruženja. Kako neko ima lepe oči, a lošu frizuru. Ili moderan sat, a bezveze majicu  i tako dalje. Komentara je mnogo. Međutim, da li ste razmišljali o tome da li i kod muškaraca važi isto pravilo o komentarisanju žena ? Verovali ili ne, postoji. Zato Vam predlažemo da pogledate koje greške kod žena muškarci prvo primete.

1.    Previše parfema
Važi mišljenje da žene parfemom žele da privuku pažnju muškaraca. Međutim, kada izlazite sa svojim dečkom i stavite suviše parfema njemu to smeta. Muškarac voli da misli da parfem stavljate samo zbog njega i da samo on treba da ga prepozna i oseti kao deo Vas. Znači ne treba da svoj parfem delite sa svima u prostoriji.
Previše parfema
2.    Previše pudera
Puder bi trebalo da izjednači boju Vaše kože i da Vam da besprekoran i prirodni izgled. Međutim ne izgleda lepo i muškarci to odmah primete kada dama stavi previše pudera, ili koristi pogrešnu boju pudera ili meša više boja. Zato ne dozvolite da puder radi protiv Vas.
Previše pudera
3.    Šljašteća senka za oči
Šljašteća senka za oči i šljokice mogu izgledati lepo ako ste tinejdžeri. Međutim, kasnije sa godinama pređite na mat senke za oči jer sjajne senke mogu u prvi plan da istaknu bore na licu. A to muškarci odmah primete.
Šljašteća senka za oči
4.    Grudvice maskare
Duge trepavice su seksi u očima muškaraca, ali oni ne vole da vide grudvice ili crne mrlje oko očiju gde se maskara cedila. Zato pažljivo koristite maskare i to kvalitetne, kao i četku sa kojom biste uklonili grudvice.
Grudvice maskare
5.    Neuredno brijanje
U poslednje vreme smo svedoci da neke žene ne žele da se brijaju ni ispod pazuha ni noge. Sviđalo Vam se to ili ne, muškarci vole glatke noge.
 Neuredno brijanje

6.    Suva koža
Muškarcima nije prijatno da dodiruju ženu sa ispucalom i suvom kožom. Zato redovno nanosite hidratantnu kremu po celom telu.
Suva koža
7.    Loša oralna higijena
Loš dah, žuti zubi i ostaci hrane između zuba ne mame poljubac suprotnog pola. Zato redovno perite zube, koristite konac nakon obroka i izbeljivače za zube. Ako mnogo pušite ili pijete kafu obavezno nosite neke bombone.
Loša oralna higijena
8.    Veštačke usne
Većina muškaraca ne voli kad devojke uvećavaju usne jer imaju utisak da ljube svetlucavi lepak. Zato držite se onoga što Vam je priroda dala. Vodite računa da Vam usne budu negovane i lepe. Koristite hidratantne kreme, štitite ih od sunca i nanosite karmine koji odgovaraju Vašem celokupnom outfitu.
Veštačke usne
9.    Nedodirljive frizure
Muškarci vole prirodni izgled kose, a ne frizure koje ne smeju da pipnu jer mogu odmah da je pokvare i da rastuže svoju lepšu polovinu.
Nedodirljive frizure
10.    Sređivanje u javnosti
Muškarci vole da misle da su njihove žene lepe i bez stalnog doterivanja. Zato im smeta kad žena malo po malo pa proverava frizuru, ili karmin ili ide u toalet da popravi celokupnu šminku. Zato sredite se kod kuće, a kada izađete opustite se i uživajte sa svojim dečkom.
Sređivanje u javnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име