Neke dame se šminkaju svakog dana jer se tako osećaju sigurnije. Međutim postoje i one koje se šminkaju povremeno i to  samo da bi pokrile nedostatke i istakle ono što je lepo na njihovom licu. Ove jeseni u trendu je prirodna lepota pa je samim tim šminkanje jednostavnije. Ukoliko žena želi da bude primećena šminkaće se na glamurozniji i seksi način. Pogledajte koji su trendovi u šminkanju popularni ove jeseni.

1.    Mačje oči

Mačje oči su dominantan način šminkanja poslednjih godina na svetskoj modnoj sceni. Ovakve oči se mogu istaći samo ajlajnerom bez senke za svaki dan ili sa tamnijom senkom za noćne izlaske. Mačje oči Vas čine upadljivom i seksi.

2.    Oči u bojama šljive ( plum eyes)

Jesen karakterišu tople boje, zato se u šminkanju očiju preporučuju senke u boji šljive kao tantoplije boje ove sezone. Mat senka sa svetlijim bojama kao što su bela i zlatna su savršena plum šminka za dnevne izlaske. Dok se plum senka sa tamnijim bojama kao što su crna i bronzana preporučuje za noćne izlaske.

3.    Belo lice, crvene usne

Belo lice sa jarko crvenim usnama je savršena šminka za tmurne jesenje dane. Ovakav način šminkanja se dobro uklapa sa kežual odećom. Međutim može se takođe kombinovati sa smelijom i upadljivijom odećom i frizurom.

4.    Velike, zadebljane obrve

Prirodne obrve su u trendu. Međutim ukoliko ne možete da ih negujete na adekvatan način tu je šminka da Vam pomogne. Potreban je dobar puder i olovka za obrve koja odgovara boji Vaše kose.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име