Sofia Vergara i Scarlett Johansson su talentovane i temperamentne mlade glumice sa prelepo izvajanim telom. Uporedili smo njihove stilove oblačenja i evo do kakvih smo zaključaka došli.

1.    Crvena boja im lepo stoji i u skladu je sa njihovim vrelim temperamentom. Sofia nosi kreaciju Vere Wang. Radi se o crvenoj čipkanoj haljini koja savršenoocrtava njene obline. Sa druge strane, Scarlett nosi svedeniju i jednostavniju Valentino haljinu koja prati liniju tela, ali nije preuska i napadna.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
2.     Sofia i Scarlett su malo ekstravagantnije i zato vole da nose izazovne haljine sa otvorenim leđima. Sofia nosi zelenu Zuhair Murad haljinu koja ističe njenu seksi figuru. Scarlett takođe izgleda seksi u predivnoj čipkanoj Dolce & Gabbana haljini. Koja je od njih dve seksipilnija?

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
3.    Crne haljine su takođe omiljene među poznatim damama. Sofia se opredelila za Zac Posen crnu haljinu sa širokim baletskim donjim delom i korsetom, dok Scarlett izgleda očaravajuće u ovoj Versace haljini bez ramena.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
4.    Sofia je brineta, a Scarlett plavuša, međutim obe imaju prelepu talasastu kosu.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
5.    Obe su nosile interesantne haljine na prošlogodišnjem  Met Gala balu. Sofia je nosila glamuroznu Marchesa haljinu, a Scarlett je izgledala prelepo u bež Dolce & Gabbana haljini koja je imala zlatne ukrase.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
6.    Obe glumice fenomenalno izgledaju u smaragdno zelenim haljinama. Sofia izgleda vitko u zapanjujućoj seksi haljini Herve Leroux, a Scarlett nosi još jednu čipkanu kreaciju Dolce & Gabbana.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson
7.     Ovoga puta u belim haljinama. Dve stilski potpuno različite haljine, ali njima prelepo stoje.

Bele haljine Sofia Vergara i Scarlett Johansson
8.    Crna haljina se može nositi na različite načine. Sofia nosi kreaciju Zuhair Murad. Radi se o crnoj haljini sa kožnim detaljima i seksi vezom sa strane, dok Scarlett nosi rokersku haljinu, ali sa čipkanim donjim delom.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson u crnoj haljini
9.    Neke žene ne vole da nose haljine sa štampom, ali to ne važi za ove dve dame. Koja Vam se više dopada?
Sofia Vergara i Scarlett Johansson haljina sa printom

10.    Nije sve zlato u Holivudu. Ove zvezde vole da nose srebrne haljine. Sofia nosi kreaciju Donne Karan, a Scarlett haljinu u grčkom fazonu, kao grčke boginje.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson u zlatnoj haljini
11.    Ove dve dame imaju sličan ukus jer su se jednom prilikom pojavile u sličnim kobalt plavim haljinama i mantilima.

Sofia Vergara i Scarlett Johansson u cobalt blue haljini
12.     Sofia u zlatnoj koktel haljini bez bratela, a Scarlett u ženstvenoj pepermint haljini koja naglašava njen mali struk.
Sofia Vergara i Scarlett Johansson u koktel haljini

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име