Postoje neke stvari koje Vam muškarac neće reći zbog sujete i uticaja društva da bi zadržali imidž Alfa mužjaka. Ukoliko saznate te stvari moći ćete bolje da ga razumete. To će još više učvrstiti vašu ljubav i vezu. Pogledajte o kojim se stvarima radi.

 

  1. Muškarci su takođe osetljivi

Svaki čovek pa samim tim i muškarac ima svoju osetljivu stranu, ali ne vole toliko da je pokazuju. Budite oprezni jer ga nekim postupcima i rečima možete povrediti. Zato imajte u vidu i njegova osećanja, a ne samo svoja kada nešto kažete ili uradite.

 

  1. Potreban mu je prostor

Muškarcima baš kao i ženama je potrebno da neko vreme posvete samo sebi. Da razmisle na miru o svojim osećanjima, mislima i akcijama. To nema veze sa Vama, ne znači da imate probleme i da ste mu dosadni. Samu mu dajte prostora i poštujte njegovu privatnost.

 

  1. Sebe poredi sa Vašim bivšim

Nije istina da ga baš briga za Vašeg bivšeg dečka. Nikad Vam neće reći, ali istraživanja pokazuju da ga kopka i voleo bi da zna da li je bolji od Vašeg bivšeg.

 

  1. Nije uvek siguran u sebe

Zabluda je da muškarci potpuno vladaju situacijom i da su uvek sigurni u sebe i svoje postupke i osećanja. I oni mogu biti  nezadovoljni svojim fizičkim izgledom, poslom, odnosima sa ljudima baš kao i žene. Međutim to Vam neće reći, ali biste mogli da saznate kroz njihove šale.

 

  1. Vole da se gledaju u ogledalo

Mnogi muškarci ne kriju da vole da se doteruju i izgledaju lepo. Zato provode određeno vreme ispred ogledala i  dive se svom izgledu.

 

  1. Neće Vam reći da Vas vole više nego na početku

Studije su pokazale da muškarci što bolje upoznaju svoju lepšu polovinu više će je voleti. Grade poverenje i sve više se vezuju. Međutim nisu baš romantični i neće Vam reći da Vas sad vole više nego na početku veze. A Vi biste baš voleli to da čujete.

 

  1. Žele da Vi preuzmete inicijativu

Muškarci bi voleli da s vremena na vreme Vi uradite nešto umesto njih. Da  vodite računa o bitnim datumima, kupovini, a da se oni ne opterećuju jer su to za njih nebitne stvari.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име