Bele košulje predstavljaju lep i veoma zahvalan komad odeče koji se može lako uklapati sa drugim komadima odeće. Možete je nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. Pogledajte na koje sve načine možete da kombinujete bele košulje.

1.    Za posao
Belu košulju možete tokom cele godine nositi preko letnje haljine. Ako je haljina ljubičaste boje onda preko  košulje obucite sako boje korala, zatim ogrlicu sa ljubičasto i roze veštačkim dijamantima, baletanke koje su u istoj boji kao i sako i torbu u neutralnoj bež boji.
Bela kosulja za posao
2.    Za ručak
Preko bele košulje možete obući tanju bluzu sa interesantnim dezenom, zatim tanak kaiš, pantalone dužine do članka, platforme i ogrlicu sa nizom diskova.
Bela kosulja za poslovni ili neobavezni rucak
3.    Za specijalne prilike
Bela košulja se odlično slaže sa olovka suknjom sa šarenim prugama. Ako je hladnije onda možete preko košulje obući tanju bluzu bež boje. Visoke potpetice, ogrlica i torba bi trebalo da budu u skladu sa bojama pruga na suknji.
Bela kosulja za Za specijalne prilike
4.    Bela kosulja za opuštene prilike
Bela košulja, prsluk, farmerice, čizme i kao dodatak neki lep sat i torba.

Bela košulja se odlično slaže sa cvetnim dezenom. Zato Vam predlažemo da pogledate neke od interesantnih kombinacija koje rado nosi poznata Kanadska glumica Sarah Gadon.

5.    Uz belu košulju odlično pristaje olovka suknja sa interesantnim cvetnim dezenom i elegantne  sandale boje zlata.

bela kosulja
6.    Drugu kombinaciju čini A-line suknja sa cvetnim motivima i niske sandale sa kristalima.

Bela kosulja - kombinacija 2

7.    Treću kombinaciju čine bela košulja, klasična suknja do kolena sa cvetnim motivima i crne  čipkane visoke potpetice.

Bela kosulja - kombinacija 3
8.    Četvrtu prelepu kombinaciju čine bela košulja, bele pantalone naravno sa cvetnim dezenom i super rokerske sandale sa debelom štiklom i cirkonima.

Bela kosulja kombinacija 4
9.    Peta kombinacija podrazumeva belu košulju, šorts i platforme koje odgovaraju dezenu šortca.
bela osulja - kombinacija 5

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име