Kao što je frizura okvir lica isto tako su i obrve okvir Vaših očiju. Već smo pisali o tome Koja senka za oči odgovara vašim očima a li obrve nisu ništa manje važne.
Zbog toga je veoma bitno da na pravi način negujemo obrve,  jer samo lepo oblikovane obrve mogu da istaknu lepotu očiju. Pogledajte na koji način možete da nađete oblik obrva koji Vam najbolje odgovara.

  1. Odredite oblik očiju
    Da biste na pravi način oblikovali obrve potrebno je da odredite kakav oblik imaju Vaše oči. Jer obrve treba da prate oblik očiju.

Odredite oblik očiju

  1. Veće oči
    Većim očima odgovaraju deblje obrve. Predlažemo da nežno skicirate obrvu olovkom i da je onda u kratkim potezima obojite.

Za Veće oči

  1. Manje oči
    Manjim očima se preporučuju obrve sa blagim lukom. Kod ovakvih očiju obrve se završavaju tamo gde su spoljašnji uglovi očiju. Popunite praznine do ove tačke ili počupajte sve što ide preko.

Za Manje oči

4. Ovalne oči
Ovalnim očima odgovaraju obrve sa visokim ugaonim vrhom. Da biste pronašli najbolje mesto za luk poravnajte olovku sa ivicom nozdrve i sredinom oka. Počupajte obrvu na onim mestima gde olovka pogađa obrvu.

Za Ovalne oči

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име