Hulahopke su modni detalj koji dame često nose, a o kome vrlo malo pričaju. Danas pored klasičnih postoje i hulahopi u različitim bojama, printovima i dezenima tako da ih možete lepo uklopiti uz različite modne kombinacije. Pogledajte na koje načine možete nositi svoje moderne hulahopke.
1.    Sve crno

Ako nosite sve u crnoj boji onda možete obući moderne hulahopke sa interesantnim printom. Na taj način ćete razbiti monotoniju i osvežiti svoju odevnu kombinaciju. Izgledaćete elegantno i sofisticirano.
2.    Tunike i hulahopke

Jesen i zima su prava godišnja doba da se veliki džemperi i tunike nose kao haljina. Obucite uz njih svoje moderne hulahopke u nekoj lepoj boji ili interesantnom printu i izgledaćete prelepo.
3.    Šorts i hulahopke

Ako ste u pop fazonu i volite da nosite kratke stvari onda je šorts sa modernim hulahopkama idealan izbor za Vas. Ova kombinacija se može nositi i tokom hladnih godišnjih doba.
4.    Haljine i hulahopke

Ovo je najčešća kombinacija sa kojom se postiže delikatan i ženstven izgled. Međutim tokom hladnih godišnjih doba kao što su jesen i zima izbegavaju se haljine da nam nebi bilo hladno na nogama. Ali ako ispod njih obučete svoje moderne hulahopke biće Vam toplo, a u isto vreme bićete moderni i šik.
5.    Mini suknja i hulahopke

Ako volite da nosite mini suknju, a ne želite da sa svojim golim nogama izgledate kao devojčica predlažemo Vam da ispod suknje obučete hulahopke. Biće Vam prijatnije, a postićićete ženstven i fatalan  izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име