Ponuda cipela za žene je raznovrsnija nego za muškarce. Zato je damama teže da izaberu cipele za specijalne prilike. Žene obično žele da izgledaju tanje i više i zato nose štikle. Međutim ponekad ne znaju da li da se odluče za visoke potpetice ili za platforme. Sledeći saveti Vam mogu pomoći da donesete pravu odluku.
1.    Visoke potpetice uz seksi koktel haljine

Bez obzira što visoke potpetice možete nositi uz farmerke i šorts one su pre svega idealna obuća za svečane prilike. Visoke potpetice i seksi haljina Vam daju dozu elegancije i seksipila koju ne možete postići ukoliko nosite platforme. Uz visoke potpetice i seksi koktel haljinu postižete kompletan zavodljiv i glamurozan izgled.
2.    Platforme uz farmerke i kežual haljine

Par slatkih platformi se idealno slažu sa farmerkama i majicama, kežual mini i maksi haljinama naročito u proleće i leti. Takođe se platforme mogu lepo uklopiti sa šortcem.
3.    Razmislite o stabilnosti

Imajte na umu da kad nosite potpetice sva težina tela pada na prednji deo stopala tako da morate stalno da održavate ravnotežu. Primorani ste da savijete leđa dok hodate. Potpetice su udobne kada hodate po ravnom i suvom terenu. Sa druge strane kod platformi je težina tela podjednako raspoređena kao kad hodate sa ravnom obućom. Zato su one bolje za vlažne i nestabilnije terene.
4.    Vreme koje provodite u cipelama

Kada birate između visokih potpetica i platformi imajte na umu koliko dugo ćete biti u cipelama. Ako znate da ćete duži vremenski period stajati ili hodati onda izaberite platforme jer su udobnije i stabilnije. Ako veći deo vremena provedete sedeći onda su potpetice dobar izbor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име