Ukoliko još uvek ne znate šta ćete obući za doček Nove godine onda Vam kao inspiracija mogu poslužiti neke od najlepših svečanih kombinacija koje su poznate dame nosile poslednjih dana.Pogledajte o kojim je kombinacijama reč.
1.    Crvena haljina
Crvena haljina je uvek dobar izbor za doček Nove godine, ali i za ostale  svečanosti. Dužinu i model haljine birajte po sopstvenom ukusu. Međutim, predlažemo Vam da se odlučite za haljinu sa neobičnim ili asimetričnim dekolteom i uparite je sa klasičnim crvenim cipelama na štiklu i blistavim dijamantskim brošem.


2.    Crvene pantalone i crna čipkana bluza
Ostajemo uz crvenu boju, ali ovoga puta predlažemo crvene pantalone i crnu čipkastu košulju. Outfit zaokružite špicastim, crnim cipelama na štiklu koje po mogućstvu imaju kaiš oko članka.


3.    Suknja u boji zlata
Sve matalik boje su prikladne za svečane prilike. Međutim, za najluđu noć je najbolja metalik zlatna boja. Zato možete uz dugu metalik zlatnu suknju nositi kratku crnu rolku. Sve začinite crnim kaišem oko struka i zlatnim narukvicama.


4.    Asimetrična crna mini suknja
Ovo je prava rokerska i seksi kombinacija. Podrazumeva crnu boju od glave do pete. Uz crop top crnu bluzu nosite asimetričnu crnu mini suknju i metalik čizmice do članka.


5.    Bela haljina
Bela haljina je uvek dobar izbor za svečane prilike. Za doček birajte nešto upadljiviju belu haljinu koja na sebi ima kristale ili čipku i uparite je sa svetlijim modnim detaljima kao što su pepermint zelene cipele i torba.


6.    Kombinezon
Ako je doček Nove godine u disko fazonu onda možete obući kombinezon u stilu sedamdesetih. Naravno kombinezoni bi trebalo da budu od čipke i u drečavim bojama. Zaokružite outfit visećim minđušama.


7.    Sequin haljina
Upadljive sequin haljine koje uvek sijaju i šljašte su vrući trend ove sezone. Idealne su za doček Nove godine. Uparite ih sa klasičnim somotskim crnim blejzerom i odgovarajućim cipelama.


8.    Mala crna haljina
Ako nosite kratku crnu haljinu onda je nemojte opterećivati sa previše detalja. Možete eventualno obući crne cipele koje na sebi imaju određene svetleće detalje kao što su nitne ili šnale.


9.    Crna kožna suknja
Koža predstavlja luksuzni materijal pa je samim tim uvek dobar izbor za svečane prilike. Ovoga puta uz mini kožnu suknju možete nositi sivu rolku i crne cipele sa kaišem oko članka.


10.    Crno bela kombinacija
Ako ste ljubitelj minimalističkog stila onda možete izabrati crno belu kombinaciju kao što su beli blejzer preko crno bele haljine ili crni blejzer preko bele mini haljine. Začinite outfit crnim čizmicama i crvenim karminom.


11.    Metalik haljina
Ako želite da za Doček Nove godine sijate od glave do pete onda nosite metalik zlatnu haljinu u paru sa zlatnim modnim detaljima.


12.    Haljina sa providnim dekolteom
Zvuči dovoljno seksi, ali i izgleda elegantno. Crna slojevita haljina od satena sa providnim dekolteom u kombinaciji sa cipelama u roze boji.


13.    Plava plisirana suknja
Za doček Nove godine možete birati i plavu boju i to plavu plisiranu maksi suknju. Uparite je sa neobičnom crop top belom bluzom i spremni ste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име