prvi izlazak

Prvi izlazak i večita dilema  – Šta da obučem?
Prvi izlazak na sastanak može biti po malo nezgodan i uvek nosi određenu dozu nesigurnosti. Naravno, vi možete pomoći sebi pravilnim odabirom odeće i obuće te na taj način povećati sopstveno sampouzdanje, ali i da ostavite povoljan i upečatljiv utisak. A to želite, zar ne? Odgovor na to pitanje i nije baš težak jer znate da želite da izgledate moderno, da sklopite kombinaciju boja a opet, da ne budete previše doterane. Kako izabrati?

Evo nekoliko saveta.

savet za izlazak
Počnite sa haljinom.  Iako je džins uobičajen i lako ga je uklopiti sa gotovo bilo čim, kada je prvi sastanak u pitanju, trudite se da ga izbegnete. Znači haljina je logičan izbor. Odaberite onu u kojoj mislite da izgledate najlepše, najopuštenije što će vam pomoći da se prilikom sastanka osećate lagodno i lepršavo. Nije važno da li je haljina od pamuka, šifona ili od nekog drugog materijala.

Nastavite dalje da gradite Vaš izgled odabirom prikladne jakne ali malo drugačije estetike.  Ako se jakna pomeša sa haljinom dobićete efekat misterioznosti i fatalnosti pomešano sa otvorenošću, i tu ste već u prednosti.
Ne zaboravite nakit. Ali ne previše. Verujte sebi,  prsten, lančić  i posao je odrađen.
Srećno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име