Možda već znate, ali nije na odmet ponoviti. Šta u svakom trenutku treba da nosimo u svojoj torbi? U žurbi, pred izlazak iz kuće dame obično nemaju vremena da provere šta im se nalazi u torbi. Stalno nešto ubacuju unutra i vremenom  torba postane preteška i puna nepotrebnih stvari. Koliko puta Vam se desi da u toj gomili po pola sata ne možete da nađete ono što Vam je trenutno potrebno? Zato ispraznite torbe i napunite ih zaista potrebnim stvarima.

1.    Karmin
Žene znaju da je s’vemena na vreme potrebno popraviti karmin, naročito ako je to jedina šminka koju smo stigli da stavimo. Zato, Vaš omiljeni karmin ima tu čast da prvi uđe u Vašu torbu.
Karmin
2.    Novac
Naravno, novčanik drugi ulazi u torbu. Međutim, pored kartica, obavezno morate imati i gotovinu. Keš je tu za svaki slučaj.
Novac
3.    Tamponi ili ulošci
U slučaju da Vas majka priroda iznenadi morate pored sebe uvek imati uloške ili tampone.
 Tamponi ili ulošci
4.    Vlažne maramice
Vlažne maramice možete da iskoristite u raznim situacijama. Da obrišete nešto ili da se osvežite.
Vlažne maramice
5.    Analgin ili aspirin
Koliko puta Vam se desilo da Vas van kuće zaboli glava? A još ako apoteka ne radi ili nije blizu. Zato, za svaki slučaj nosite uvek neki lek za bolove u svojoj torbi.
Analgin ili aspirin
6.    Olovka
Koliko puta Vam se desi da u torbi ne možete da nađete olovku? Zato čekate da neko drugi završi da biste nešto popunili. Obavezno stavite nekoliko olovaka u torbu.
Olovka
7.    Identifikacioni podaci
Već svi znaju da ličnu kartu ili neku drugu identifikacionu ispravu moraju uvek da nose sa sobom. Zato je najbolje staviti je u novčanik i proveravati   s’ vremena na vreme da li je tu.
 Identifikacioni podaci
8.    Sprej za samoodbranu ili suzavac
U današnje vreme žene često bivaju kao nežni pol napadnute od strane pljačkaša ili napasnika. Zato moraju da imaju sprej za samoodbranu.
 Sprej za samoodbranu ili suzavac
9.    Sredstvo za dezinfekciju
Kolica u prodavnici, novac i druge stvari prolaze kroz mnogo ruku u toku dana. Zato redovno perite ruke vodom i sapunom. Međutim, ako niste u mogućnosti da to činite onda koristite ručni sanitizer za dezinfekciju.
Ručni sanitizer
10.    Upaljač ili šibice
Bez obzira da li ste pušač ili ne u torbi bi obavezno trebalo da imate upaljač ili šibicu za svaki slučaj. Ova stvarčica Vam može biti od koristi ako negde putujete.
Upaljač ili šibice

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име