Street Style moda je ponovo u trendu. U periodu od 14 – 18 februara 2020 godine u Londonu je održan drugi po redu ovogodišnji Fashion Week za jezen – zimu 2020 godine. Ljubitelji mode već godinama unazad uporedo sa visokom modom prate i uličnu modu, takozvani Street Style. Pred Vama je 7 trendova koje su dame iz Londona najčešće nosile tokom trajanja London Fashion Week-a.

Street Style –  Čizme do članka

Dame iz Londona kao i Njujorčanke očigledno furaju isti trend, pantalone uvučene u čizme. Međutim u Londonu dominiraju čizme do članka i to u crnoj boji. Radi se o čizmama koje vredi kupiti jer su praktične i sigurno će se još dugo nositi.

 

Street Style – Trench mantili

Trench mantili su se mogli videti na svakom koraku u Londonu. Idealni su za kišu koja je često tokom nedelje mode padala. Mantili su različitih dužina, boja, materijala, sa kragnama u drugim nijansama…

 

Street Style – Zeleni print

Tokom 2020 godine sve nijanse zelene boje će biti u trendu. Međutim, nosiće se i raznovrsni zeleni printovi (zeleni cvetni printovi, prugasti, animal, karirani itd).

 

Suptilna odela

Dame su u Londonu često nosile elegantna odela u nežnim i neutralnim bojama poput sive, kamel, nežno roze. Ovakva odela su idealna za sve prilike od poslovnih do svečanih.

 

Žuta boja

S’ obzirom da je tokom trajanja London Fashion Week-a padala kiša dame su prizivale lepše vreme i Sunce uz pomoć žute boje. Najčešće su se nosili žuti kaputi i jakne, ali i žute pantalone.

 

Odeća u „Split“ tonovima

U funkciji  mode a u eri reciklaže materijala pojavio se još jedan pojam u modi a to je odeća u „split“ tonovima. Odeća je dizajnirana u više boja tako da izgleda kao da su svi ti raznobojni komadi zakrpljeni i tako spojeni u celinu.

 

Kaputi sa krznenim dodacima

Radi se o elegantno krojenim  kaputima sa krznenim dodacima oko ruku i vrata. Kaputi su od različitih materijala tako da se mogu nositi ne samo zimi već i tokom proleća i jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име