Popularne frizure sa loknama nikada neće izaći iz mode. Mogu ih nositi sve dame bez obzira na dužinu kose, tip kose, oblik lica ili godine starosti. Da li su talasi u kosi, kovrdže ili talasaste frizure kako ih još zovemo ovo su jedne od najomiljenijih i veoma raznovrsnih frizura koje se mogu nositi bukvalno u svim prilikama. Idealno se uklapaju kao uz elegantne haljine i štikle tako i uz patike i trenerke. Ovoga puta predstavljamo Vam najlepše i popolarne frizure sa loknama koje možete isprobati ovog proleća.

Duga kosa

Kovrdže izgledaju predivno na dugoj kosi. Pritom se duge frizure mogu na različite načine stilski oblikovati. Počev od kovrdžavog konjskog repa, preko punđe, pletenice, talasaste kose prebačene sa strane, pa sve do puštene kose pri čemu kovrdže dolaze do izražaja u svom punom sjaju. Ako Vam je kosa prirodno gusta onda kovrdže možete obuzdati uz pomoć ukosnica koje su u trendu ove sezone.

 

Bob frizure sa loknama

Postoje različite varijante kovrdžavih bob frizura tako da svaka dama može da izabere onu koja najbolje pristaje njenim crtama lica i tipu kose. To mogu biti  asimetrične kovrdžave bob frizure, retro kovrdžave bob frizure, kovrdžave bob frizure sa šiškama… Kovrdže ili talasi mogu biti ležerni, duži ili kraći ili glamurozni. Mnoge poznate dame nose talasasti asimetrični bob koji je jedna od najtraženijih varijanti bob frizura u svetu.

 

 Frizure srednje dužine

Duže bob ili lob frizure kao i ostale frizure srednje dužine takođe mogu biti kovrdžave. Kovrdže mogu biti na celoj dužini kose, samo na šiškama ili od sredine kose. Ove moderne bob varijante mogu nositi sve žene bez obzira na godine.

 

  Piksi frizure sa loknama

I na veoma kratkim frizurama, kao što su piksi frizure, možete napraviti talase. Piksi frizure će sa kovrdžama izgledati još privlačnije, originalnije i ženstvenije. Piksi frizure se jednostavno održavaju i veoma su atraktivne. Žene ih vole i rado nose u svim varijantama. Veoma su tražene poslednjih godina piksi frizure sa kovrdžama ili talasima. Izgledaju moćno, pomalo nestašno i idealne su za sve prilike kao i sva godišnja doba. Naočare za sunce i crveni karmin se odlično uklapaju uz piksi frizure.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име